Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet lefogyni, ha...

Hogyan lehet lefogyni, ha valaki azt eszi amit a szülei is itthol, ami itthol van, és nem lehetséges, hogy ő mást egyen?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 08:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

fogyáshoz nem is feltétlen alapfeltétel a zsírszegény étel, csak hozzá kell csökkenteni a CH bevitelt, hogy energiamérlegre jól gyere ki, és számolni kéne a magasabb koleszterinszinttel (gondolok én a keringési problémákat okozni képes lipoproteinekre)

egysébként a zsíros étkezés nem olcsóbb. 1 kiló zsírhúsban van mondjuk 10% fehérje, egy kiló száraz húsban meg 20%, és nem kerül kétszer annyiba.

vagy: (belsőségek) máj bár zsíros, de van benne fehérje is (mármint nem olyan kevés, azért ezt írom), ezesetben sok mozgással ki lehet hozni még valami elviselhető kompromisszumot.. bár nyilván nem a legegészségesebb lesz, de tűrhető.

2011. aug. 18. 11:04
 12/20 anonim ***** válasza:

Azért azt is nézzétek hogy lehet az apja kemény fizikai munkás és esetleg nem szereti a csirkemellet( ami száraz hús) hanem csak az oldalast, nyakat meg ilyeneket.

Pl. Nekem megtudták anno venni a csirkemellet, de apa frászt kapott volna ha meg kellett volna ennie. Lehet hogy ők nem tudnak külön a gyereknek csirkét venni , és a család többi tagja mást szeret.

Az idősebbek közül kevesebben szeretik a száraz húsokat. Pl a mamám elmondja mindig hogy régen a cs.mell volt otthon a semmitérő hús, azt senki nem akarta.

Szóval szerintem is a mértéktartás lesz a te estedben a megoldás.

2011. aug. 18. 11:42
 13/20 A kérdező kommentje:

vagy dietikust keressek fel?

ma ezt ettem eddig.

1 píritos kenyér vajjal

később mozzarella sajt.

meg anya föz karfiol levest meg fánkot

2011. aug. 18. 12:10
 14/20 anonim ***** válasza:

*facepalm*

nem ettél ma.

és ha dietetikus mondja el, hogy naponta mennyi fehérjére van szükséged, akkor majd sóltcsirkét eszel a fánkhoz?

vegyél tk. kenyeret meg csirkesonkát. ez két olyan étel, amivel könnyen lehet diétát folytatni. se nem zsíros, nem finomított CH van a teljes kiőrlésű kenyérben.

de komolyan, kis leves meg fánk! :) leves csak a helyet veszi el az étel elől, fánk meg a desszert, ha valaki tömegel és viszi be az energiát ezerrel.

aki meg írta, hogy régen a csirkemellet nem szerették.. valóban. mekkora pocsékolás :D

2011. aug. 18. 12:19
 15/20 anonim ***** válasza:
szerintem a téliszalámi drágább mint a párizsi
2011. aug. 19. 09:28
 16/20 anonim ***** válasza:
Tegnapi 9,24-es vagyok! Edd azt, amit a mamád az asztalra tesz, de tényleg nézz utána a táblázatoknak, és amit úgy találsz, abból egyél kevesebbet. Legyen minden nap intenzív testmozgásod: 1-2 óra futás, persze megszakításokkal, vagy sulyzózzál, vagy aerobikozzál, ússzál. Ezt tedd rendszeresen, és az időt és az intenzitást fokozva. Akkor biztos, hogy idővel megindul a fogyás is. Ne légy türelmetlen magaddal, a gyomrod is át fog állni, és a táplálkozásod is automatikus lesz.
2011. aug. 19. 19:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Nalunk a csaladban mindenki teljesen mast eszik, es nem kerul tobbe mintha ugyan azt ennenk. Mindenki meg is fozi maganak amit akar.
2011. aug. 19. 19:07
 18/20 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:07

nálunk,nem igy működik!!!

2011. aug. 19. 19:14
 19/20 anonim ***** válasza:
igaza van az utolsó előttinek..tedd azt=) sok sikert!
2011. aug. 20. 01:05
 20/20 anonim ***** válasza:
mármint 19:00nak
2011. aug. 20. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!