Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék tecceni a...

Nagyon szeretnék tecceni a Medvesrácnak, de úgy érzem, hogy van rajtam 5-6 kiló felesleg, amit le kell adnom. Hogyan tudnék szupergyorsan fogyni?

Figyelt kérdés

Jövő hét végén lesz egy parti, ahol lehet, hogy ő is ott lesz, fészbukon legalábbis meghívtuk. Hogyan tudnék addig lefogyni, hogy ne egy zsírpacnit lásson? Elég híres sztem ahoz hogy ne álljon le csak jó csajjal.

16/L

2011. okt. 10. 11:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nagyon vicces vagy 14:13...

A Medvesrác meg amúgy nem tini, hanem már ilyen főiskoláskorú vagy egy picit annál idősebb.

2011. okt. 10. 14:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

" ...úgyh szerintem meg az a gáz hogy ti nem tudjátok ki az. én tudom hogy találkozni fogok vele. arra válaszoljatok léccike amit kérdeztem."

Kis buta liba vagy, akinek tök üres belül a feje! Már kaptál egy választ, mégpedig tőlem, de látom, hogy azt észre sem vetted, mert nincs annyi eszed, hogy felfogd. Nem használsz vesszőt, nem tudsz írni, baromi irritáló, mert nem lehet értelmezni, mit is akarsz.

És nem, nem az a gáz, hogy mi nem tudjuk, kiről beszélsz, hanem az, hogy ennyi idősen nem tudsz írni. Az sokkal gázabb.

2011. okt. 10. 14:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a gáz, hogy te nem ismersz engem, vagy akárkit, aki normálisan válaszolt neked. Szupergyors fogyás meg nincs, de dobj csak ki minél több bőrt és máris okés leszel neki, ha szerencséd van, akkor még hanyatt is dönt.
2011. okt. 10. 18:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én ismerem a Medvesrácot,ha gondolod írj privit és megismrtetlek vele:) olyan kis cukker<3
2011. okt. 10. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!