Hogyan rakathatnám rendbe az alkatomat?
Érdekes az én kérdésem. Én alapjában véve körte alkatú lány vagyok. (széles csípő, kis mell, combra hízékony lány)
Voltam lézeres zsírbontáson és a combomat kezeltettem. (emellett egészségesen élek, sportolok is) Viszont most meg is vagyok elégedve az eredménnyel. A combom szebb lett és vékonyabb. Le is ment róla egy igen csúnya réteg zsír. Viszont most meg olyan lettem, mint egy alma alkatú lány. Normális vastagságú lábakon álló golyó.
Mostanában az emésztésem (NEM TUDOM MIÉRT! MIÉRT? HELP!) sem a legjobb. Naponta többször megyek el nagy wc-re. Néha alig tudok...máskor meg hasmenésem van és annyit termelek, mint egy tehén.
A hasam meg most olyan, mint egy nagy hordó. Eddig szép lapos volt, mert lefogytam és most meg újra megint hatalmas. Ezzel a mérettel egy terhes nőt simán lealázok.
Nem tudom miért. S a hasam kemény is ráadásul, folyamatosan gázok jönnek ki belőlem alul és felül is. Pedig ugyanúgy táplálkozom, sportolok.
Mit tegyek, ami rendberak?
Segítsetek kérlek! Hogyan tudom ezt eltűntetni. S olyan, mintha híztam is volna.
Amúgy meg kérlek mondjatok olyan kajákat, amik segítik az emésztést (persze nagyon alacsony kcal tartalmúak is) és nem fújnak fel. Mostanában még egy fél gyufaszáltól is felfújódok!
Légyszi írjatok valami tanácsot!
Köszi!
Amúgy amit gyakran eszem az ez:
túró, csirkehús, uborka, saláta, gomba, mustár, joghurt, citrom, alma, kevés banán, zabpehely, műzli (kevés).
170/66, 26 L
10kg-ot akarok fogyni.
Szerintem nagyon jól csinálod az egészséges étrendet és a sportot is, de ha a hasaddal van bajod akkor ajánlom a felülést. Minden este húsz az már kis idő után meglátszik.
Sajnos csak ennyit tudok mondani. SOK SIKERT!
Szerintem a túró puffaszt, vagyis én úgy tapasztalom.
Én 38 kg-t fogytam eddig, és még hátravan kb. 5 én úgy csináltam, hogy mindent ettem továbbra is, de kenyeret/tésztát/krumplit/rizst nem.
Vagyis reggelire 2 szelet teljes kiőrl, kenyeret igen, de máskor már nem.
Mellé eleinte nem, majd heti 3* aztán heti 6*tornáztam, de ezt soknak ítéltem és visszaálltam a heti 3-ra.
Mostanában nem nagyon mozdul a súlyom, gyanítom annak köszönhető, hogy újra nem tornázom :(
De rajta vagyok :)
Norbi duci 4-et csináltam, most meg Réka otthoni edzéskártyáit csinálom, ha csinálom.
Üdv!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!