Látsz különbséget a két kép közt? Mennyit kellene még leadnom?
2011. okt. 4. 12:18
31/34 anonim válasza:
Utolsó tényleg ilyen debil vagy ha levágja a kezét akkor is fogy 3 kilót a testzsír számít...
32/34 anonim válasza:
szerintem csinos vagy, viszont... ha akarnál, még tudnál dolgozni bőven magadon, még 6 kiló le tudna menni simán, te is látod, hogy a combod nem az igazi még, a fenekedet ugyan mi nem látjuk, de a hasadon is lehetne még egy kis izom. ezzel az edzéssel/étkezéssel fél év múlva még ennél is jóval menőbb lehetsz!
33/34 anonim válasza:
174 cm-hez szerintem 70 kg vagy kb.. Ha nem akarsz modellkedni, vagy úgy kinézni akkor is olyan 8 kg-t fogyj azért.
34/34 anonim válasza:
fogytál.jó az alakod.
de 60kiló nem vagy.de szerintem nem a kiló a lényeg,hanem hogy jól nézz ki. :)
én pl 5éve nem álltam mérlegen.nem érdekel mennyi vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!