Fogyás céljából kezdtem el futni. Az lehet, hogy csak combomon történik javulás és máshol nem, vagy csak nem látom a különbséget?
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 14:56
1/9 anonim válasza:
Mióta futsz? Valószínűleg a combokon történik először a látható változás, aztán idővel popsi, has is formálódik.
2/9 anonim válasza:
Biztosan máshol is történik, max lassabban, vannak kritikusabb pontok a testen ahonnan nehezebben megy le a zsír, nekem ilyen a csipőm feletti rész pl, a lábam nekem is vékonyodott (én szobabiciklizek), derekamból is ment le, csípőmből is, és már valamennyi a csípő feletti részből is, de onnan kevesebb. Csak kitartás. Egyébként miket eszel? Mert ilyenkor leginkább a diéta számít, a mozgás már csak egy plusz hozzá.
3/9 A kérdező kommentje:
miért, van ehhez külön diéta? azt hittem elég jobban odafigyelne enni...
egyébként meg húsvét után kezdtem.
2011. máj. 10. 15:20
4/9 anonim válasza:
Hát mert a zsírégetés csak akkor jön össze ha mellette diétázol elvileg. A lényeg hogy ne egyél nagyon lisztes dolgokat, cukrot zsírt meg az ilyeneket kerüld és egyél sok fehérjét, hal, csirkemell, comb, szárny, bőr nélkül ezek, pulykamell, sovány húsok, zöldségeket, gyümölcsöt stb. És sok víz, napi 2-3liter.
5/9 A kérdező kommentje:
Ez így nem diéta.
És odafigyelek, hogy mit-mennyit-mikor...
2011. máj. 10. 15:46
6/9 anonim válasza:
Mi nem diéta? Én csak leírtam miket egyél nagyjából, persze h így nem diéta, nem kell egy nap az összeset befalni amit leírtam, csak azokat írtam le amiket lehet enni plusz még ezen kivül vannak még kaják csak nem jut eszembe több.
7/9 A kérdező kommentje:
persze értem, köszi a segítséget, de tisztában vagyok ezekkel...
2011. máj. 10. 15:51
8/9 anonim válasza:
Na akkor nyugi, idővel fog látszani máshol is a változás :)
9/9 A kérdező kommentje:
remélem is! :S
2011. máj. 10. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!