Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma kezdtem a fogyókúrát és...

Ma kezdtem a fogyókúrát és anya máris lángost sütött. Ezt aztán te sem bírnád megállni ugye? Ezt ettem ma: 2 kozáksapka süti,3 abonett,3 paradicsom,1 kacsaleves,1 kis kolbász,1 pilótakeksz. Eddig milyen?

Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 16:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nem sportolok el van törve a combom.
2011. okt. 3. 17:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Nézd, ha nem érdekelnek az előírások, nem nagyon fog menni a fogyás. De akkor miért tetted fel a kérdést? A fogyókúra abból áll, hogy különböző megkötéseket alkalmazunk, mert anélkül hízunk, vagy jobb esetben marad a súlyunk.

Amúgy gyors gyógyulást!

2011. okt. 3. 17:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mit tanácsolsz mit ne egyek?
2011. okt. 3. 17:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Én a kalóriaszámolgatós diétát tudom ajánlani. Tiltott étel nincs, de a napi kalóriát nem lépheted túl. Persze figyelni kell az étrend összetételére is, nem ehetsz pl. csak csokoládét akkor sem, ha nem léped túl a kalóriahatárt. Azért mondtam, hogy olvasgass, mert 2-3 mondatban nem lehet szakmai tanácsot adni. A lángos például a "veszélyes" ételek közé tartozik, mert könnyű sok kalóriát összeenni belőle (nagy része liszt, olajban sül).
2011. okt. 3. 17:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Én ma egy majdnem fél kilós csokis kalácsot ettem light pepsivel. Reggel meg egy csirkés zsemlét. 1600kcalnál járok. Szóval a kaja az sz@r,de hízni nem fogok tőle. Sőt 1600kcalt kell ennem a fogyáshoz.

Ráadásul annyi energiám van hogy majd szét csattanok,úyhogy megyek is megint futni egy órát.

Mikor egész nap csak csirkét meg zöldségeket eszem,sosincs ennyi erőm sportolni.

Úgyhogy nem gond a vacak kaja,mondjuk a fogyókúrád elején azért kitehetnél magadért XD

Majd csak a végefelé kellene elfajulni:)

2011. okt. 3. 18:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Komoly egy fogyókúra!:D

A 2. oldaltól van egy két jó dolog,(bár azok inkább diétás instrukciók) keresd meg ha nagyon érdekel: "Most akkor mit lehet enni és mit nem?"

2011. okt. 4. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!