Hogyan tudtok kövér d. sznóként élni? Csak én vagyok erre képtelen?
Életmódot váltottam, fogytam kicsit de most nem fogyok. Ugyanolyan kövér disznó vagyok, mint voltam és nagyon rossz így élni hogy akárhova megyek, mindenki csak vékonyabb nálam. Mindenki sokkal jobban néz ki, én meg ahogy lépek, csüng a háj, összedörzsölődik a comb...stb.stb.
Mit csináltok ti hogy jobb legyen?
Én sportolok rendszeresen, nem eszek cukrot lisztet de semmi
Hát figyelj, ismerek olyan 50 kilós lányt, aki ugyanígy vélekedik magáról, mint Te, de csak azért, mert kicsit testképzavaros szegény. :D Veled mi a helyzet, mennyit nyomsz?
2 éve még én is "kövér disznó" voltam, de aztán elkezdtem edzeni, nem volt elég a rendszeres sport, meg a cukor kihagyása... iszonyat keményen kellett küzdenem a kilókkal, minden nap egy órát kellett tornáznom és mellette még futnom, a kajára pedig rettentően odafigyelnem... de sokat segített, hogy mellette három műszakban dolgoztam, és minden nap főztem-mostam-takarítottam. :D Így ment le másfél év alatt 30 kiló. Megérte. De nem lehet lötyögni. Aki el akar érni valamit, az dolgozzon meg érte rendesen.
Itt nézhetsz jó edzéseket és diétákat:
www.body.builder.hu
Én is undorító kövér disznó vagyok. Addig érzem jól magam, amíg nem látom meg a testemet tükörben vagy kirakatban.
Fogyok, fogyok, de még nem eleget :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!