Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez sok mára? Súlytartáshoz jó?

Phanie kérdése:

Ez sok mára? Súlytartáshoz jó?

Figyelt kérdés

Reggeli: két szelet (kb 4-5 dkg) teljes kiörlésű kenyér 20 gramm csirkemell sonkával, egy paradicsommal.

Tízórai : egy deci tej (1,5%-os), egy alma

Ebéd: 2 merőkanál zöldborsófőzelék (rántással készült :S) egy közepes méretű fasírt, egy szelet mandulás-porcukros süti (ilyen szivecskaformájúra kiszaggatott)

Uzsonna: egy fürt szőlő, egy alma.

Vacsora: még nem tudom, remélhetőleg valami joghurt gyümölcsel és zabpehellyel. :)

Nagyon sok? kb. hány kalória?

2011. okt. 1. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
HAt hallod nekem fogalmam sincs, de én is kííváncsi lennék erre, mert valami hasonló napom lesz (ma ünneplések miatt eszek hasonló energiatartalmú ételeket mint te). Mondjuk én nem súlyt akarok tartani, hanem nagyon sokat akarok belőle veszteni, mert hát van miből...(170/66)
2011. okt. 1. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem okés, bár én a két mk. főzelék+fasírt kombó után nem ennék sütit (uzsira már jöhetne).
2011. okt. 1. 11:45
 3/8 anonim válasza:
49%
Nem sok, tökéletes a súlytartáshoz :)
2011. okt. 1. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
És a kérdező étrendje kb hány kcal lehet??
2011. okt. 1. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:

akik szerint jó súlytartáshoz, azok tudják, mennyi a kérdező napi energiaszükséglete?

amúgy ha átlag tini, akkor kevés

kcal,hu, [link]

[link]

2011. okt. 1. 12:19
 6/8 anonim ***** válasza:
68%

a szívecske formájú süti nagyon hízlal, a csillagalakú sokkal fogyókúrásabb...

Amilyen buta ez a válasz olyan buta a kérdés is. mégis hogy gondoltad hogy bárki is megmondja ennyiből hogy hány kcal? A valami joghurt gyümölcsel és zabpehellyel lehet 100kcal és 3000kcal is -.-

2011. okt. 1. 12:52
 7/8 anonim ***** válasza:

- Kedves utolsó:

már hogy lehetne egy joghurt 100 kcal és 3000 kcal? tudom, hogy nem szó szerint kell venni ezt a két adatot, de hogy lehetne joghurt és joghurt között akkora különbség? legalább baromságokat ne írnál, ha már egyszer oltogatod a kérdezőt.. egy joghurt 70-és 120 kcal között van átlagban, egy zsírszegény natúr joghurt, amit ettem múltkor 75 volt, egy natúr activia 89, egy gyümölcsös activia átlagban 112 körül van. Hu, mekkora különbségek.. no comment..

- Azért írta oda, hogy szívecske formájú, mert így tudja szemléltetni, hogy milyet evett, és valaki talán tudja hány kcal, egy próbát megér, ebbe se hiszem, hogy bele kéne kötni

És végül, kedves kérdező: nem volt sok egyáltalán, szerintem hétvégenként néha-néha belefér egy kis süti, az egész hetes rohangálás után

2011. okt. 1. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:

"A valami joghurt gyümölcsel és zabpehellyel lehet 100kcal és 3000kcal is -.-"

"már hogy lehetne egy joghurt 100 kcal és 3000 kcal?"

0,5 dl natúr joghurt + 10 g zabpehely + 100g áfonya =100 kcal

5 dl gyümölcsjoghurt + 4 banán + 2 tálca datolya és 200 g zabpehely = 3000 kcal

2011. okt. 1. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!