Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Almával fogyás? (bővebben lent)

Almával fogyás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

reggelire nem csak alma, hanem más is. de a nap többi részében csak zöld alma. (néha ebédre rendes ebéd)

ezt meddig csináljam így,hogy 10 kilót le tudjak adni?

e-mellett minden nap bicajozok,és hetente lovagolok kb 3-4x.

Amugy az alma nem hizlal ugye??

2011. szept. 29. 12:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100gramm almába 30kcal van....
2011. szept. 29. 12:07
 2/17 anonim ***** válasza:
előbb utóbb csak leesel arról a lóról akkor meg ne panaszkodj
2011. szept. 29. 12:23
 3/17 anonim ***** válasza:

Ne csináld.

Mindenki le tudott fogyni úgy, hogy rendesen evett, és nem koplalt. Ha hónapokig úgy akarsz élni, hogy minden nap eszel reggel egy kis tk kenyeret kis felvágottal, majd végig alma, azt te sem fogod bírni, és hiánybetegség alakul ki.

Szépen, lassan, normálisan. Ez a kulcs.

2011. szept. 29. 12:25
 4/17 A kérdező kommentje:

de akkor mit egxyek?? nagyon válogatos vagyok:S

és reggel 7:10- fél3ig az iskolában 'rohadok':/

2011. szept. 29. 12:26
 5/17 anonim ***** válasza:

1. semmi sem hizlal, tehát az alma sem.

2. ha elég almát eszel, akkor lehet hízni vele. bár ennyit nem valószínű, hogy meg tudsz enni.

3. napi egy komplett étkezés, utána hiányos táplálkozás végig egyedül a vitamin bevitel szempontjából lehet jó, amúgy fő tápanyagcsoportokat nem viszel be, mit vársz pontosan? a szervezet éhezik, zsírt raktároz, erős késztetést fogsz érezni komoly zabálásra -> a legtöbb ember így néhány hét alatt képes jelentős mennyiségű zsírt felhalmozni magán. és ez még ez egészségesebb eset, mert elkezdenek elég tápanyagot bevinni végre, csak persze sok zsírt is felszednek.. ha Te nem is kezdenél nagy mennyiségben enni a koplalás után, akkor megmaradna a tápanyaghiányos állapot, nyilván legfeljebb odáig, míg kórházba nem kerülsz, vagy nem kezdesz el magadtól optimálisabban enni, táplálkozni.

2011. szept. 29. 12:26
 6/17 anonim ***** válasza:

Az almától jól megéhezel.

10 kilót almával egyféleképpen lehet fogyni: tedd le az almáskosarat.

2011. szept. 29. 12:29
 7/17 A kérdező kommentje:

de akkor mit egxyek?? nagyon válogatos vagyok:S

és reggel 7:10- fél3ig az iskolában 'rohadok':/

2011. szept. 29. 12:32
 8/17 anonim ***** válasza:

Kezdj el sportolni.Diák vagy,még jól is fog esni.1/2 óra kocogás,gimnasztika.Hagyd el a chipszet,csokit,minimális cukor.Kevés tészta kenyér....

Egyél 5x de keveset.Azt ne csináld,hogy csak aömát eszel egész nap....Ha le is fogysz el kezdesz enni rendesen minden visszajön.

2011. szept. 29. 12:33
 9/17 A kérdező kommentje:

de épp ez a baj,hogy rühellem ma a futást meg stb:S

a chipset csokit már rég elhagytam

2011. szept. 29. 12:34
 10/17 anonim ***** válasza:

Annyira válogatós nem lehetsz.

Rendesen egyél, az a lényeg. Került a cukros, zsíros dolgokat, ami azt jelenti, hogy ajánlatos minél kevesebbet bevinni, de ne vond meg teljesen, főleg a zsírt ne a zsírban oldódó vitaminok miatt.

Mielőtt elmész iskolába, eszel tk kenyeret valamilyen felvágottal, a pulyka-, és hasonló sonkákat ajánlanak sokszor, de ha jól osztod be, akkor lehet parizer is, annak ellenére, hogy nem tudod, az miből van.

Iskolában is ehetsz. Készítesz magadnak szendvicset, ugyanazt, mint amit reggeliztél. Néha egy-egy péksütemény is belefér, ha épp nincs ötleted. Csak gyümölcsöt ne egyél ott, mivel a koncentrációd nem lenne teljes, ha üres a gyomrod.

Ha hazaérsz eszel az ebédből, én sokszor húst fogyasztok zöldségkörettel, krumplival, vagy rizzsel. A krumplit sokszor nem ajánlják, de ha okosan eszel, megengedhető, én például többször szoktam azt enni. Levesek is jöhetnek, és egyéb főételek, desszert kimaradhat, ahogy a sütik, chipsek, cukrozott italok, stb.

Azután már csak uzsonna és vacsi van hátra. Uzsonnára kevesebbet, vacsorára pedig megint jöhet valami laktató, de ne hagyd ki semmiképp!

2011. szept. 29. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!