Este ha vacsora helyett gyümölcsöt eszem, azzal lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy van a gyümölcsben is cukor,de én nagyon szeretk este eszegetni sajnos.Pár napja kb 14 óra felé eszem ebédet,és este már nem nagyon eszek,csak gyümölcsöt,almát,szőlőt.Tegnaptól elkezdtem tornázni is.Szeretnék fogyni,elég sok kg maradt rajtam a szülés után.2011. szept. 28. 07:29
11/14 anonim válasza:
Én már hetek óta így eszem, és fogyok. Nem koplalok, van hogy 6-10 almát is megeszek vacsorára, és úgy fekszem le, hogy véletlenül se legyek utána éhes.
12/14 anonim válasza:
olvasd már el még1x: HA...900 kcal-lal 1(!!!)napig, én 1 napig sem bírnám,
mellesleg leírta a kérdező, hogy mi helyett enné, és ahelyett mindenképpen jobb a gyümölcs,
13/14 anonim válasza:
11:42-nek A koplalás az 600 kcal/napnál kezdődik, okosan lehet 900-at bevinni, van is olyan diéta,
de kár ezen lovagolni, ezt is csak példának hozta fel valaki.
A gyümölcs alapvetően nem hízlal, sőt a kötőszöveteknek is jót tesz, a benne levő gyümölcscukor pedig a kristálycukor/répacukor ellensége, 1-2 gyümölcstöl(mondjuk a nap majdnem bármely szakában) egészségesebb is leszel mintha 4 óra alatt 'nem biztos hogy felszívódó', nehéz szénhidrátot eszel. Az el nem használt energiából pedig zsír lesz, ezért jobb, ha könnyebb szénhidrátot eszel este.(gyümik:1-2 óra, szőlő nem!)
14/14 anonim válasza:
Az esti gyümölcsnek annyi hátránya lehet még, főleg ha elég édes volt, hogy reggelre éhesebbé tesz, mint egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!