Kemeny fogyokuraba fogtam, milyen etvagytalanito gyogyszert vagy taet ajanlotok kiegeszito kent?
Aczél mindig szeret okoskodni, mindenki véleményét leosztja, de normális okosságot nem tud mondani.
Én a kérdezőnek az 1000 kalóriás étrendet javaslom, egyik csaj ismerősöm 11 hónap alatt így fogyott le mázsáról normál testalkatú csinibabára. tényleg rettenetesen kövér volt, a gyomorgyűrű előtt még az orvos ezt javasolta neki, és sikerült! Nem kis erőfeszítés ugyan, de elérhető.
Neten böngéssz picit, mert nem mindegy, hogy mit eszel. Például vannak tartalmas ételek, amik ugyan sok kalóriának tűnnek, de olyan lassan szívódnak fel, hogy ha délben megeszed, estig nem is gondolsz a kajára, mert tele lesz a pocid. Este pedig még mindig fér majd a kalóriába valami apróság, tehát nem maradsz éhen.
az étel 80%-ban, a mozgás 20 %-ban járul hozzá a fogyáshoz.
Testépítőkre ne hallgass, mert azok más dimenzióban élnek, nem egy átlagember testébe képzelik magukat, hanem egy terminátor agyával gondolkodnak.
Egyébként ha nagyon éhesnek érzem magam (de nem feltétlenül vagyok az) friss citromos vizet szoktam inni. Valahogy az elveszi az étvágyam.
Édesség helyett pedig fahéjat szoktam szagolgatni, vagy valami vaniliásat, édeset.Így át lehet verni az agyat.
utolsó, szóld le a balfa.sz ismerősödet aki napi 1000kcal energiabevitel mellett fogyott, ne engem aki feletted áll (legalább táplálkozás témájú ismeretekben, esetleg pusztakezes küzdelemben. kell még más?)
de az én írásomat konkrét érvelés nélkül ne fikázd basszus!
"Testépítőkre ne hallgass, mert azok más dimenzióban élnek, nem egy átlagember testébe képzelik magukat, hanem egy terminátor agyával gondolkodnak."
He-he-he. Erre ennyi a válaszom: [link]
Ő nem terminátor aggyal gondolkodott, csak vette a fáradtságot és TANULT! Vette a fáradtságot, és utánanézett, hogy hogyan is működik a szervezet, és hogy miért baromság a napi 1000 kalória, meg a déltől estig nemevés.
Aczélt meg nem kell oltani, aki nem képes magától rájönni hogy a VIRSLI az akkor is szar marad ha egy dúsgazdag hülyegyerek ráírja hogy update, az egész egyszerűen szellemi fogyatékos. Miért, nektek milyen kézzel fogható érveitek szólnak az update cuccok mellett? Az, hogy egy milliomos "fogyasztóember" azt mondta, hogy eheted, de azt sem tudod miért? Oké... Nézd meg az összetevőket amikből vannak, és nézd meg hogy ezek mennyire táplálóak, mennyire hasznosak, mennyire károsak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!