Hogyan érdemes belevágnom egy fogyókúrába?
Szerintem is a fokozatosság a lényeg, kicsit kevesebbet aztán egészségesebbet vitamindúsabbat,aztán kis mozgás. Én is így kezdtem,aztán mikor láttam eredményét ennek is úgymond vérszemet kaptam és egyre jobban belelendültem. Most többnyire rá lehet fogni, hogy egészséges életmód.
Ja és nekem a stresszes élet megszüntetése kellett hozzá elsőnek (suli befejezése).Na és persze rendesen utána kell olvasni. Sok sikert.
kezd életmódváltással, ez is többféleképpen
kiiktatod a péksütiket, chipseket, csokikat, kekszeket, fehér kenyeret, zsíros husokat, sütiket, üdítőt
helyette eszel (főleg reggelire) minőségi szénhidrátot(teljes kiőrlésű kenyér/pászka/abonett/korpás kekszek/zabpehely/rospehely/búzapehely) hozzá gyümölcs vagy zöldséget és fehérjét(szendvics-tojás, csirke, pulykamellsonka, sovány sajtok(mozzarella pl) tojáskrém, körözött, zöldségkrémek,vagy zabpehely-joghurt/kefír/túró/tej
tízórai kisebb étkezést lehet beiktatni ez lehet-cukormentes müzliszelet, gyümölcs, zöldség, abonett, joghurt, kefír, pohár tej, egy db főtt tojás, korpás keksz, pár szem dió stb stb
ebéd: tartalamasabb, laktató legyen, könnyű zöldségleves, husosleves-pl pulykaraguleves, könnyű krémlevesek(brokkoli, spárga stb) fűszeres paradicsomleves, tojásleves stb, második fogásként főzelékek, paradicsom, gyümölcsmártások főtt hússal, főtt krumpli, rizs, köles, bulgur stb,rakott ételek, zöldségek, párolt zöldségek, saláták, csalamádék-savanyúságok, párolva/roston/főve stb sovány husok, máj, halak, tojás
uzsira megint kis étkezés, joghurt, kefír, gyümölcs
vacsira mehet husi, hal, tojás, zöldségek, gyümölcsök, túró, kefír, joghurt, zöldségleves, tojásleves, zöldség, gyümölcsturmix
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!