Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tévhit az hogy 4 esetleg 6óra...

Tévhit az hogy 4 esetleg 6óra után nem szabad enni ha fogyókúrázol?

Figyelt kérdés
Sok sikersztorit hallottam már erről, de sokan is mondják hogy nem egészséges meg hülyeség, megtudnátok cáfolni valamelyik állítást?
2011. szept. 25. 08:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én kalóriát számolok, és este 6 után nem nagyon eszem (bár van, hogy azért 7-8-9kor még eszek, vagy pl dinnyét akár 10-11kor is (hajnali 2-3 körül fekszem)).

Nekem így bevált, -20 kg.

2011. szept. 25. 10:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Tévhit. Egyrészt alvás előtt és alatt is célszerű, ha a szervezet tápanyaghoz jut, délután 6 és reggel 7 között pl. ha valaki nem eszik, akkor 13 órán át koplaltatja a szervezetét. Úgy is lehet nyilván fogyni, meg arányosabban elosztva az étkezéseket is. Másrészt nincs senkiben beépített kvarcóra, életviteltől függ.

Én nem tudok üres gyomorral elaludni, még közvetlenül lefekvés előtt is mindig eszek valamit, éjszaka sokkal éberebb és éhesebb vagyok, mint nappal, és mégis semmivel sem volt lassabb a fogyásom, mint az várható lett volna, a kalóriadeficit számít, nem az eloszlás.

Annyi, hogy lefekvés előtt 2 órával már nem tanácsos enni (bár nekem nem ártott), a nehéz ételek értelemszerűen kerülendőek, és fehérjét, főleg lassan felszívódót érdemes bevinni főleg, szénhidrátot nem vagy csak elhanyagolható mennyiségben.

2011. szept. 25. 12:22
 13/13 anonim válasza:
100%
Én nem voltam igazán túlsúlyos, de mikor 95 kg voltam, az orvos azt mondta, hogy fogyjak le, este 6 után ne egyek mást, csak egy-két pohár kefírt. Hozzácsaptam amit SNorbi mondott, az 1-es 2-es meg 3-as kósokkal, és reggel éd délben teletömtem magam, este meg 7 napból 4-szer kefírt ettem, 2x egy csomag füstlit, egyszer ettem valami kiadósabbat. Ezzel lementem 78 kg-ra, kb fél, 3/4 év alatt, és tartani is lehetett. (Később megváltozott az életem, nem tudtam úgy és akkor enni, amennyit akartam, így most 88 vagyok, de tudom, mivel lehet fogyni, ha nagyon akarok)
2011. okt. 7. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!