Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Téged is idegesítenek egy...

Téged is idegesítenek egy csöppet az ilyen jellegű fogyókúrás kérdések?

Figyelt kérdés

"Ha ezt meg ezt csinálom, akkor mennyit fogyhatok x idő alatt?"

"Ezzel és ezzel mennyi idő alatt tudok leadni x kilót?"

"Mit csináljak, hogy x kg-ot fogyjak??? Minél hamarabb?"

Úgy érzem, egyes emberek sajnos nem érzik át a fogyás és az egészséges életmód esszenciáját. Nekem pl. sosem jutottak eszembe ilyen kérdések, hisz nem így indul egy sikeres fogyókúra? Ezeknek az embereknek persze fontos segíteni, hogy sikeresek legyenek.

2009. ápr. 25. 22:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Annyira engem sem zavarnak, csak egy csöppet, de azért szoktam rájuk néha válaszolni, és persze segíteni, ha tudok.

Ha valakinek tényleg muszáj leadni minél hamarabb x kilót, az rendben van, de szerintem sokan csak mohók, és nem értik meg, hogy ehhez idő kell.

Az is igaz, hogy minden ember más, és nem mindenkinek jön be az, ami másnak ideális megoldás volt. Az alapja az egésznek akkor is egyszerű, és ismert. A legtöbb embernél biztosan létezik egy ésszerű módja annak, hogy megszabaduljon súlyfeleslege nagy részétől, és szerintem sokan egyszerűen nem képesek változtatni (munka, család, anyagi helyzet, elszántság, akaraterő kérdése is, szóval nem azt mondom, hogy könnyű...)

Szerintem nagyon jó kiindulópont az, hogy eddig sokat ettem -> elhíztam, most lényegesen kevesebbet fogok enni -> fogyni fogok. Persze nem ilyen egyszerű, de kezdetnek ez megfelel. A "ne egyek napokig?" meg nagyon ostoba kérdés. :)

Egyébként meg ide biztos sok okos, hozzáértő, tapasztalt ember jár, de azért nem ártana ezeket szakemberrel megbeszélni.

Ezt most azoknak írtam le, akik ezeket a kérdéseket felteszik.

2009. ápr. 26. 10:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem idegesítőek,mert gondolom még kezdők ebben a témában,és megértem őket.
2009. ápr. 26. 11:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Persze, én sem szidom őket.
2009. ápr. 26. 11:36
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Attól, hogy kezdő, olvasni még tudhatna, és ha feltesz valaki egy kérdést, és van már hasonló, a rendszer ki szokta dobni, ezen az itteni felhasználók (tisztelet a kivételnek) szeretnek túllépni, és akkor jönnek azok, akiket bosszant, és belinkelik a korábbi kérdést. És azt mondom, igazuk van. Én is figyelem, ha kidob hasonlókat, és csak akkor megyek tovább, ha az én kérdésem tényleg nem egyezik. Volt már olyan, hogy a szavas keresővel nem találtam, de így meg kidobta a kérdést, és már nem is írtam ki, mert a másik ember által korábban (volt, hogy több hónappal korábban) feltett kérdésben megtaláltam a választ.
2009. ápr. 26. 12:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem max. annyiból idegesít, hogy egészséges, normális kinézetű lányok csontsoványra akarják fogyasztani magukat, csak azért mert szerintük ez a divat. Ez az örökös megfelelési vágy szinte undorít, szerintem az olyan lánynak egyszerűen nincs tartása, se egyénisége, aki állandóan meg akar felelni valami idióta sablonnak. Ezért van, hogy a mai csajokból "tizenkettő egy tucat". Mind egyformák, mind manökennek képzelik magukat, és azt hiszik, attól szép valaki, hogy sovány.... Van rajta két kiló "felesleg" (mihez képest????!!!!) és már pánikrohamot kap!

Aki valóban tanácsot kér, mert hatékonyan meg akar szabadulni egy jelentős súlyfeleslegtől, az nem idegesít egyáltalán, sőt én is szoktam írni, ha tudok valami jót mondani.

2009. ápr. 26. 12:55
 16/17 A kérdező kommentje:

Sajnos ez így igaz (az utolsó).

Hál'Istennek azért vannak még olyan lányok, akik nem a "mai divatot" követik (talán nem is kéne idézőjel, sajnos).

2009. ápr. 26. 14:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Az idegesítő az, hogy a saját teste alapműködéséről valahogy senki nem tud nullánál többet... (jó, túloztam, bocs..)

De tényleg! Miért nem alap az, hoyg ismerem a zsíranyagcserém folyamatát, ha fogyni akarok? Itt a net, tájékozódni lehet, és akkor önálló vélemény birtokában hatékonyan lehet életmódot váltani, másként viszont mindenkinek elhisznek mindent????

Ugyanez megy a gyereket akarok topikokban is. Szellentettem, akkor terhes vagyok?

Miért nincs igény az alaptájékozottságra????? (Költői volt..)

2009. máj. 2. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!