Este 6 után gyümölcsöt sem tanácsos enni? Lenne még 1-2 kérdésem lejjebb!
Elvileg ehetnél - de csak a vacsora után legalább 3-4 órával - akkor meg már késő van.
A körte hizlal, a péksüti még jobban.
Este 6 után egyél pl. zöldségeket, ha akarsz. A fogyáshoz a kiindulópont az, amit eddig ettél. Annál kell kevesebbet. Inkább többször egyél kevesebbet, ne koplalj, mert kell az energia akkor is, ha csak fekszel.
Én 8-kor eszem zöldséget, és 10 előtt nem szoktam lefeküdni. Régebben gyümölcsöt ettem este hat után, amiben ugyan van gyümölcscukor, mégis fogytam 10 kilót.
A reggeli legyen több, és a vacsora a legkevesebb. Szénhidrát főleg reggel kell, egyébként minden legyen minél zsírmentesebb, de azért zsír is kell valamennyi.
Egyél napi 4-5-ször. Akkor is, ha egy étkezés mondjuk csak egy joghurt. Kevés cukrot vigyél be. Kenyeret délelőtt egyél, akkor is jobb a teljes kiörlésű.
Ez persze csak egy példa. Lehet ennél szigorúbb éy könnyebb is, attól függ, hol tartasz éppen. Változik. A hangsúly ezen van: életmódváltás.
Azért érdemes szakember (orvos, dietetikus) tanácsát kérni. Nem nehéz.
"1 körte 50 kalória, ne vadíts már, hogy hízlal!! "
Nem mindegy hogy az a kalória miből áll össze...
Tudod a fehérje + szénhidrát + zsír adja a kalóriát, és nem mindegy hogy 100g csirke vagy 10g zsír... vagy éppen Xg szénhidrát.
De azért köszi, hogy beleokoskodtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!