Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Este 6 után gyümölcsöt sem...

Este 6 után gyümölcsöt sem tanácsos enni? Lenne még 1-2 kérdésem lejjebb!

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz hozzászokni ehhez a "diétához" hogy egyáltalán ne egyek 6 után, ezért gondoltam, 1 almát vagy körtét stb. lehetne-e enni? Ezek hízlalnak egyébként? Nem tudom, mit tegyek, az édességeket már egy hete kizártam az életemből. Ami sajnos van, hogy napi 1-2 péksütit megeszek. :( Emellett joghurtot és gyümölcsöt. Tudom, a péksüti szénhidrát, de valamit muszáj ennem és már annak is örülök, hogy az édességeket kizártam. Sok vizet iszom, mást nem tudom, mit tegyek. Mit javasoltok? Csak mert nem igazán érzem, hogy fittebb lennék, mióta ezt csinálom, sőt! Ugyanaz van, mint mikor teleettem magam régebben. Javaslatok? :( Előre is köszönöm szépen.
2009. ápr. 25. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
"Az éhezés nem fogyaszt, hanem az izmokat bontja, ami gátolja a zsírégetést. A táplálkozásnak felkeléstől lefekvésig kel tartani, a "6 óra után nem eszünk" elv baromság és káros." body.builder.hu, alapismereteket ajánlom olvasásra!
2009. ápr. 25. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
43%

Elvileg ehetnél - de csak a vacsora után legalább 3-4 órával - akkor meg már késő van.

A körte hizlal, a péksüti még jobban.

2009. ápr. 25. 20:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Dehát nem is vacsorázom túlzottan. Reggelire péksüti, napközben egy szendvics(ami ugye megint csak péksüti alapokon fekszik) aztán közben meg gyümik. ÉS ennyi.
2009. ápr. 25. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
1 körte 50 kalória, ne vadíts már, hogy hízlal!! Egy natur joghurt nagyobbb kalóriatartalmú!!
2009. ápr. 25. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Este 6 után egyél pl. zöldségeket, ha akarsz. A fogyáshoz a kiindulópont az, amit eddig ettél. Annál kell kevesebbet. Inkább többször egyél kevesebbet, ne koplalj, mert kell az energia akkor is, ha csak fekszel.

Én 8-kor eszem zöldséget, és 10 előtt nem szoktam lefeküdni. Régebben gyümölcsöt ettem este hat után, amiben ugyan van gyümölcscukor, mégis fogytam 10 kilót.

A reggeli legyen több, és a vacsora a legkevesebb. Szénhidrát főleg reggel kell, egyébként minden legyen minél zsírmentesebb, de azért zsír is kell valamennyi.

Egyél napi 4-5-ször. Akkor is, ha egy étkezés mondjuk csak egy joghurt. Kevés cukrot vigyél be. Kenyeret délelőtt egyél, akkor is jobb a teljes kiörlésű.

Ez persze csak egy példa. Lehet ennél szigorúbb éy könnyebb is, attól függ, hol tartasz éppen. Változik. A hangsúly ezen van: életmódváltás.

Azért érdemes szakember (orvos, dietetikus) tanácsát kérni. Nem nehéz.

2009. ápr. 25. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

"1 körte 50 kalória, ne vadíts már, hogy hízlal!! "

Nem mindegy hogy az a kalória miből áll össze...

Tudod a fehérje + szénhidrát + zsír adja a kalóriát, és nem mindegy hogy 100g csirke vagy 10g zsír... vagy éppen Xg szénhidrát.

De azért köszi, hogy beleokoskodtál...

2009. ápr. 26. 00:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem az jött be, hogy sok mandarin levet iszok. Este fél7-kor szoktam enni egy aktíviás joghurtot, de előtte 3kor ebédelek, reggel 8kor eszek, majd 10-kor gyümit tízóraizok. És mindig csak kis adagot eszek. Meg szedek c-vitamint, kálciumot és szója lecitint. Ja és délelőtt egy csoki belefér, mert azt egész nap ledolgozod és ad egy kis energiát:) Ne csináld drasztikusan, mert hamar megundorodsz tőle és hamar feladod. A mértékletesség a kulcs mindenhez. Ne várj csodát 1 hét alatt. Ja és este kicsit fuss. Először napi 10 perceket aztán fokozatosan növelheted. Meglátod a kondid is jobb lesz:) Sok sikert!
2009. ápr. 26. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:
én a péksütit kicserélném a helyedbe. Egyél reggel műzlit utánna meg gyümölcsöt. vagy ha kenyér félét akarsz akkor 1 tk szendvics inkább mint egész nap két péksüti.
2009. ápr. 26. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!