A kalória számolással valóban könnyebb fogyózni, mint bármely mással?
Figyelt kérdés
Egy tévéműsorban hallottam egy dietetikustól.
Elsősorban olyanok véleményére vagyok kíváncsi, akik ezzel tudtak lefogyni.
Csináltam az orvoslexikon segítségével egy személyes programot magamnak, azt akarom elkezdeni, de előbb mások tapasztalatai is érdekelnének.
Köszi!
2011. szept. 21. 17:13
11/16 anonim válasza:
Én is így fogytam, és szeretnék is még egy kicsit.
12/16 anonim válasza:
Kilenc honapja valtottam eletmodot, es en is ezt valasztottam. Napi max 1500 kaloriat eszem, es igy sikerült fogynom 54 kg ot, 140 kg - mal kezdtem, most vagyok 86kg. En szinte mar tudom fejböl, hogy minek mennyi a kaloria tartalma, es teljesen megszoktam, hogy mennyi az az adag, amivel nem lepem tul a hataromat. Regen allandoan nasiztam, meg rengetegszer ettem gyorsettermi kajat, amit ma mar nem tudok megenni, mert nem esik jol egyaltalan, peldaul a sültkrumplit tulsagosan sosnak erzem szinte marja a szamat stb... Csokit szinte sosem eszem, ha edeset kivanok, inkabb gyümölcsöt eszem, vagy mezet.
13/16 A kérdező kommentje:
Hű, gratulálok a nagy fogyóknak, nem semmi teljesítmény! :) Ma vettem egy könyvet is, a Kalória es tápanyag táblázatot. Nagyon sok minden benne van. Aczél: igen, fehérje, zsír, szénhidrát értékeket is számolni akarom. Mellette séta es szobabicaj, illetve néha úszás. Bérletet sem vettem, inkább legyalogolom azt a több kilómétert ha szükséges. Annyi buta és értelmetlen diétát próbáltam már, de egyik sem vált be, így gondoltam maradok az igaz hogy macerásabb, de logikus módszernél.
2011. szept. 21. 22:24
14/16 Fecó79 válasza:
Aczél!
Rosszul fogalmaztam, bocs!
Inkább úgy mondanám, hogy nem diétás kajákat ettem.
15/16 anonim válasza:
Igen, csatlakozok az előttem szólókhoz, működik a módszer.
Aki leadott 50+ kg-ot ugye vezet blogot valahol? :) Inspirációnak nagyon jó lenne. Én írom a [link] -t. Minden napos étrend és mozgás, stb.
Amúgy kezdőknek az első lépés mindig ez az oldal legyen: [link]
és fontos, hogy heti 1 kg-nál többet fogyni zsírból nem lehet! Ezt fogadjuk el, mielőtt belevágnánk.
16/16 anonim válasza:
Én is így fogytam le 76 kg-ról 60 kg-ra. De nem folytattam 50 kg-ig pedig kellett volna. Most szülés után vagyok 78 kg, így akarok leadni 28 kg-ot. Szerintem menni fog. Orvosilexikonba beírom a súlyom és hogy hány cm vagyok. Beírom hogy a mozgás semmi és beírom hogy 1 kg-ot akarok fogyni hetente. Így ennyit eszek amennyit kidob, ha fogyok akkor kevesebbet, mindig amennyit kidob. Mellette régen mozogtam heti 4 konditerem, 1-2 óra per alkalom. Most ezt nem tehetem meg, viszont amíg alszik a baba tudok aerobic-ozni mondjuk Cindy Crawford-ra (youtube) 1,5 órát. Szerintem le fog menni 28 hét alatt a 28 kg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!