Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akkor most mi történt?

Akkor most mi történt?

Figyelt kérdés

Egy hetet ( 9 nap) töltöttem kórházban. Az első 4 napon nem kaptam enni, az ötödiken műtöttek, akkor csak szűrt levet ihattam. Az utolsó három napban ehettem, de csak a saját személyre szabott kórházkosztom.

reggeli: egy zsömle, két szelet felvágott egy medvesajt.

ebéd: egy tál leves, második, általában egy szelet hús főzelékkel. Sosem ettem meg, csak a felét, mert borzasztó volt.

vcsora: ugyan az, mint a reggeli, plusz adtak hozzá még egy üres zsömlét.

Mikor bementem 70 kg voltam, most, kijövetelem után 3 nappal 76. Ez hogy lehetséges? :D

2011. szept. 21. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Abban a kórházi kosztban volt valami... :)
2011. szept. 21. 14:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy direkt " táplálóra" készítik, de 6 nap alatt mintegy 36000 kalóriatöbblet? És még keveset is mondtam :D
2011. szept. 21. 14:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem azért, mert feküdtél végig? Na meg rengeteg fehér liszt, nulla normális tápanyag...
2011. szept. 21. 14:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, magától a fekvéstől ugye nem hízunk, viszont nem is dolgozzuk le a kcalokat. Szerintem olyan max 3 kg lenne a reális... Meg elég sokat sétálgattam is, bunkó nővérkék nem hagyták, hogy feküdjek, mert elvileg árt.
2011. szept. 21. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Gyógyszereket nem kaptál, pl. szteroidot?

Nem vagy vizes? Nem kell vízhajtót szedned? Lehet, nem hajtott ki mindent.

A levek milyen levek voltak? Cukrosak?

Én egy 10 napos, betegség miatti koplalás (csak rostos gyümilét ittam, semmi étvágyam nem volt) miatt 1 hét alatt 5 kilót híztam sajnos, amikor meggyógyultam, és újra ettem. Nem is ment le azóta se.

2011. szept. 21. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet benned hagytak valami sebészi kést...
2011. szept. 21. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Lövésem sincs tehát a kérdésre érdemben nem tudok válaszolni, csak és csupán megdöbbent a dolog. Pláne azért, mert én is kórházi kezelésre készülök és a válaszok között valaki szintén hízásra panaszkodott.

Tényleg nem kaptatok valami olyan gyógyszert, amitől ez megtörténhetne? Az emberek zöme fogysát tapasztal ilyenkor.

2011. szept. 21. 15:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Fájdalomcsillapítót kaptam napi 2x, de nem szteroidosat, sima olyat, amit itthon is szedtem egyéb fájdalmakra. Kést nem hagytak bennem, mert laparoscopos műtét volt, köszi a kérdést :) Víhajtót, semmi ilyesmit nem kaptam.
2011. szept. 21. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem is olyan műtétem volt, és én 5 nap fekvés meg aligevés után fogytam 2-3 kg-t. persze a köv. héten az vissza is ment. Nem tudom, nálad mi lehet :S
2011. szept. 21. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!