Akkor most mi történt?
Egy hetet ( 9 nap) töltöttem kórházban. Az első 4 napon nem kaptam enni, az ötödiken műtöttek, akkor csak szűrt levet ihattam. Az utolsó három napban ehettem, de csak a saját személyre szabott kórházkosztom.
reggeli: egy zsömle, két szelet felvágott egy medvesajt.
ebéd: egy tál leves, második, általában egy szelet hús főzelékkel. Sosem ettem meg, csak a felét, mert borzasztó volt.
vcsora: ugyan az, mint a reggeli, plusz adtak hozzá még egy üres zsömlét.
Mikor bementem 70 kg voltam, most, kijövetelem után 3 nappal 76. Ez hogy lehetséges? :D
Gyógyszereket nem kaptál, pl. szteroidot?
Nem vagy vizes? Nem kell vízhajtót szedned? Lehet, nem hajtott ki mindent.
A levek milyen levek voltak? Cukrosak?
Én egy 10 napos, betegség miatti koplalás (csak rostos gyümilét ittam, semmi étvágyam nem volt) miatt 1 hét alatt 5 kilót híztam sajnos, amikor meggyógyultam, és újra ettem. Nem is ment le azóta se.
Lövésem sincs tehát a kérdésre érdemben nem tudok válaszolni, csak és csupán megdöbbent a dolog. Pláne azért, mert én is kórházi kezelésre készülök és a válaszok között valaki szintén hízásra panaszkodott.
Tényleg nem kaptatok valami olyan gyógyszert, amitől ez megtörténhetne? Az emberek zöme fogysát tapasztal ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!