Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Történt már veletek ilyen? Én...

Történt már veletek ilyen? Én szeretném újult erővel kezdeni.

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, jelenleg 165 centi és 60 kiló.

4 hónapja életmódot váltottam, akkor voltam 65 kg. 3 hónap alatt egészséges étkezéssel és sok-sok sporttal lement 10 kg, vagyis 55 kiló lettem. Már csak formálgatni meg feszesíteni szerettem volna magamon, és ugyanúgy egészségesen táplálkozni, de egyszerűen elfogyott az akaraterőm, a kitartásom, és beleuntam az egészbe. Elkezdtem szó szerint zabálni, ennek eredményeképp bő 1 hónap alatt feljött 5 kg...

Viszont most szeretnék újra nekivágni. Jól jönne egy kis biztatás, mert nem tudom, hogy lenne-e elég erőm ehhez a dologhoz; legjobb esetben is 5-6 hét, mire eltűnik ez az 5 kg. Utána pedig még mindig lenne mit feszesíteni, amúgy is szeretném folytatni az egészséges életmódot életem végéig.

Nektek volt már olyan, hogy elfogyott a kitartásotok? Visszahíztatok mindent, vagy időben feleszméltetek és tudtátok folytatni? Köszi a válaszokat!

2011. máj. 15. 14:25
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Persze, hogy volt ilyen. Esetleg nem szólt be valaki Neked, amitől elment a kedved??

Nézz szép, vékony nőkről fotókat, filmet, akkor biztosan megjön a kedved, mert Te is olyan szép akarsz lenni... :-)

2011. máj. 15. 14:30
 2/5 anonim válasza:
nekem mindig fél nap alatt elfogy a kitartásom. szóval grat hogy eddig bírtad!;)) :D
2011. máj. 15. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy előfordult ilyen! Gondold át, hogy anno miért is kezdtél bele, mennyire jól esett, hogy látod a munkád eredményét, hogy egyre bővebbek rajtad a ruhák, az elismerő pillantásokat. Gondolj bele, érdemes feladni ezt a sok jót csak azért, hogy ehess mindenfélét? Ne add fel, hajrá!:)
2011. máj. 15. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Látod, ez történik ha valaki annyira szigorúan veszi a dolgot, és nem eszik semmi finomságot. Én is oda figyelek a kajálásomra, a mozgásra, de néhanéha simán benyomok valami sütit vagy csokit. A lényeg hogy akkor pl kihagyom a vacsorát. Vágj bele újra, és néha nyugodtan egyél meg egy sütit, csokit akármit amit szeretsz.
2011. máj. 15. 15:00
 5/5 anonim válasza:
Vele is volt már ilyen, volt amikor egész nap nem ettem és egy grammot se fogytam 1 hónap alatt, de volt amikor egész nap zabáltam és nem híztam, sőt, lehet, hogy még fogytam is!Nekem is elfogyott a kitartásom ezért feljött a téli szünetben 2-3 kiló, akkor utáltam magam, és újra elkezdtem fogyókúrázni...szerintem fő a kitartás!HAJRÁ!:)
2011. máj. 17. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!