Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem történt még semmi?

Miért nem történt még semmi?

Figyelt kérdés

170 cm vagyok és 65 kg.5 hete elkezdtem futni(napi 3 km, az időt csökkentem), szeretnék lefogyni 60 kg-ra.

Az 5 hét alatt nem lettem se könnyebb, se nehezebb, és kívülről sincs semmi különbség.Mit csinálok rosszul?

L17

2011. ápr. 5. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány percet futsz?
2011. ápr. 5. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
és mennyivel eszel többet "jutalomként" a mozgás miatt?
2011. ápr. 5. 20:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Ugyan annyit eszek,bár van hogy még kevesebbet is.Suli nagyon kemény lett,túl sok órám van, úgyhogy nincs mindig időm enni.

Egyébként mostanában szerintem az idő már lecsökkent 10 percre, úgyhogy ma már 4,5 km-t futottam, így volt 15 perc

2011. ápr. 5. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nem egészíted ki diétával az edzésed,akkor a napi 15percet tornázd fel napi 1-1.5 óra futásra.

De fél órát illene futni minden alkalommal minimum,ha elkezdi az ember.

Ja igen:).Ne az időt csökkentsd,pont hogy mindig növelgetni kellene rajta,meg a távon is.

2011. ápr. 5. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
10-15-20 perc futással kitörölheted a popsidat...
2011. ápr. 6. 06:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van.10-15 perc nem nagyon segít + diéta nélkül csinálod. Próbálj 40-50 percet futni,meg fog látszódni. Nálam 4-5 alkalom után észrevehető volt a változás(2-2,5 cm-t fogytam combból az 5. alkalom után)
2011. ápr. 6. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!