Kérlek nyugtassatok meg! Ugye nem történt semmi baj?
A helyzet az, hogy szerintem már ott nincs rendben valami, ha az ember görcsösen figyeli a kalóriákat, cukor és sótartalmat. Márpedig velem ez van, nagyon régóta, szerintem beteges amit már csinálok, így nem lehet élvezni az életet.
Igyekszem megfelelően élni, és a chipsről és csokiról lemondtam. (1 hete, és amúgy eddig nem is olyan nehéz, mert pl. az alma chips is van olyan finom, no de mindegy)
A lényeg az, hogy ma az ebédnél kicsit bűnöztem: paradicsomleves után ettem 2db teljeskiőrlésű tésztából készült palacsintát, amiben sima tehéntúró volt kaporral. Ez nem is baj, de utána megkívántam a többiek palacsintáját is, ami szintén tk, de sok cukorral készült túrós volt, a másik eperlekváros(bolti, szintén cukros lekvárral)
szóval megettem 2db cukros palacsintát is.
Én nem akarom gyötörni magam, de légyszi nyugtassatok meg, hogy ettől még nem lesz semmi bajom!
Ma futottam 5 km-t reggel, és mi lenne ha itthon tornázgatnék 2 órát?
Amúgy reggelire egy joghurtot, és 4 barackot ettem. Vacsorára ezek után mit egyek?
semmi baj nem lesz, nyugi:) emiatt még pluszban tornáznod sem kell,majd holnaptól megint jobban odafigyelsz. ezért nem jó a koplalás. reggel pl nyugodtan megehetted volna a palacsintákat, leeht,hogy eszedbe sem jutott volna,hogy külön tornázz miattuk. legközelebb edd édesítővel,és annyi:)
ma még egyél valamilyen sovány húst zöldségekkel, mert azt ma még nem ettél,és minden rendben lesz:)
jó úton haladsz az anorexia felé!!! - ennyiből baj történt...
hízás terén amennyit futsz és edzel nyugodtan ehetsz még 2-3 cukros palacsintát is!
sokkal tovább jutsz, ha beállsz a napi 5 étkezésre és keveseket eszel. Uzsonnára is egyél valami gyümit, joghurtot és vacsira valami sovány húst zöldséggel. Néha belefér a bűnözés is, nem lesz semmi bajod 2 palacsintától, egészségedre :)
nyugodtan vacsorázz meg normálisan, amit máskor is szoktál
és igen ez már beteges, 4 db palacsinta az nem sok sztem, és sztem a súlyoddal sincs semmi prboléma, szal gondlom nem akarsz fogyni, mert akkor úgy írtad volna
de még így is kevset ettél szerintem a mai napon
köszönöm szépen kedves utolsó!:):)
akkor vacsora már megvan, és amúgy azért nem reggelire ettem, mert akkor még nem tudtam, hogy ez lesz az ebéd:)
vigyázz!!! ne ess túlzásba. anno én is elkezdtem fogyókúrázni, és 22 kg-t adtam le. mindenki szerint jó vagyok már így, én mégis ugyanolyan kövérnek érzem magam,( 170 cmhez vagyok 59kg )ha belenézek a tükörbe néha sírhatnékom van, az ételt kb rám kell tukmálni, és csak akkor eszem, amikor már majd' éhenhalok. ez nagyon rossz. eszem valamit amit " nem szabadna' és kb 1-2 óráig utána azon gondolkodom, h adhatom le a kalóriákat, vagy hogy egyáltalán miért vittem be őket a szervezetembe.
és az egész miért volt? -mert arra figyeltem h megszólnak- e érte mások, hogy milyen az alaklom. tehát hiába fogytam, a testem változott de a lelkemben nem sikerült " átalakulnom".
:(
és az a legrosszabb, hogy mindehhez vagyok 17 éves....
Azért nem kell túlzásokba esni.:-)
Egyszerűbb ha nem eszel kenyeret,válasz ki magadnak egy napot,amikor bűnőzhetsz egy kicsit.Én is ezt tettem,és akkor nem az volt bennem,hogy húúúú most mi lesz ha ezt megeszem.Egyébként a rendszeres testmozgás,az mindent megold, azt sem kell túlzásba vinni.Azért mert én nem eszek kenyeret,leadtam a feleslegem.Annyi,hogy én megvonom magamtól néha az ilyen Snickers meg ilyeneket,és eszek helyette egy almát.Bármit megeszek,csak kisadag legyen,és kenyér nélkül+a rendszeres mozgás.Ez már egy picit beteges,ahogy leírtad.úgyan úgy megeszem a töltött képosztát,brassóit,túróscsuszát,csak keveset.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!