Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez szerintetek hatékony lenne...

Alessa kérdése:

Ez szerintetek hatékony lenne fogyásnak?

Figyelt kérdés
168 cm vagyok és 110 kg, és úgy gondoltam, hogy reggelire megeszek 2 puffasztott rízs között egy szelet felvágottat, és ezt ebédre is meg vacsorára is. Esetleg ha túl lassan fogyok, vagy egyáltalán nem akkor a vacsorát elhagyom. Közbe persze szoba biciklizek napi másfél-2 órát. Vagy esetleg tegyek be tízórainak és uzsonnának egy almát?
2011. szept. 18. 23:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem nem és NEM! Nem fogod bírni ezt az egyhangú unalmas étkezést.. eddig sportoltál? Ha nem akkor ne is álmodj olyat,hogy 2 órát letekersz!
2011. szept. 18. 23:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Túl kevés táplálékbevitel, túl sok testmozgás! Nem jó.
2011. szept. 18. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én az egyik kérdésben leírtam,hogy miképpen fogytam 30 kilót..Belinkelem neked,hátha bejön neke dis

sok sikert

"Hozzá kell tennem,hogy alapjáratban lusta ember vagyok,és fogalmam sincs a kalóriaszámolásról.

160cm magas és 92 kiló voltam amikor eldöntöttem hogy elég volt.Kezdtem azzal,hogy naponta nem egyszer hanem naponta ötször ettem keveset.Mivel fogalmam sincs mikor mit kell enni így többnyire a következőképpen ettem/eszek.

reggeli: általában zabpehely vagy 2 tojásrántotta kenyér nélkül

tízórai: 1 joghurt vagy valami gyümölcs

ebéd: az mindig változó.Amit éppen főzők a családnak.Ha nokedli van csirkepörkölttel akkor az az ebéd.Ha hamburger akkor az.

uzsonna: joghurt, vagy saláta vagy gyümölcs

vacsora: hal vagy uborka+paradicsom saláta,vagy ez ami ebédre maradt.

A lényeg az hogy csakis BÖGRE adagot eszem.Vagyis van egy 2.5 decis bögrém,és ez a mérce.Ami ebbe a bögrébe belefér annyi az adagom.Ebédre ha spagetti van akkor bögrébe rakom az adagomat,és utána egy kistányérra teszem.A kistányéron olyan hatása van mintha egy csomó lenne rajta,mert tele van a tányér.

Nem volt könnyű,mert a kezdésnél 2 hétig állandóan éhes voltam,Ilyenkor paradicsomot,uborkát,paprikát bármikor ehet az ember.

Nem ettem kenyeret. Cukrot sem ettem,csak ha olyan étel volt(mákos guba)

Nem vontam meg magamtól a csokit vagy fagyit sem..Ha nagyon kívántam akkor ettem egy kis kocka csokit vagy 1 gombóc fagyit..De jó ha hetente egyszer ettem,mert igazából nem vagyok édesszájú..Amiről lemondtam,és csak akkor eszek pár szemet ha a fiam éppen eszik.Ez pedig a chips vagy mogyoró...Régen képes voltam egy zacskóval magam megenni,ma csak kérek pár szemet és elég.Így erről sem kellett végleg lemondanom.

Írtam,hogy alapjáratban lusta vagyok.Ezért nálam kizárt volt,hogy elkezdek a parkban futni(nem is ment volna mert asztmás vagyok)

De mégis elkezdtem mozogni.Minden nap gyalog járok dolgozni ami naponta 40 perc séta befelé és 40 perc séta hazafelé.Hetente háromszor elmegyek fél órát úszni,mert szeretem csinálni,és hetente kétszer elmegyek a párommal edző terembe egy kicsit evezni,vagy kocogni a futópadon..Nagyjából ennyit mozgok..

Ma 60 kiló vagyok..De nem 10 nap alatt mente le,hanem több mint 2 éve csinálom már.Lassan,de tartósan ment le..

Annak örülök a legjobban,hogy a logó nagy hasam is visszanyerte az eredeti állapotát,és nem maradt a helyén egy logó bőr..

Lehet,hogy mások szerint rosszul csinálom,mert nem jól osztom be a szénhidrátot meg hasonlót..de ha a tükörbe nézek,és azt látom,hogy csinos vagyok,hogy a párom rajongó szemekkel figyel.

38/N"

2011. szept. 18. 23:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem akarlak bántani, de nem véletlenül vagy 110 kg. Kezdd ott, hogy utánanézel a HELYES táplálkozásnak. De nem anorexiás tiniktől kérsz tanácsot és nem bulvárlapok divatdiétáit lapozgatod (hogy fogyjak 10 perc alatt 40 kilót, stb.), hanem elmész könyvtárba vagy könyvesboltba.

Szerinted ha 110 kilósra híztál a kajamennyiségtől (tegyük fel, hogy nem betegség miatt híztál - egyáltalán vizsgálták nálad, mert ha nem, akkor még a könyvesbolt előtt házidoki), akkor el tudod hagyni a vacsorát? Szerintem nem. Én nem vagyok 110 kiló, de éhen halnék ennyi kajától. És egyáltalán tudod, milyen íze van a puffasztott rizsnek? És a puffasztott rizsnek tizenötödszörre?

2011. szept. 18. 23:36
 5/7 anonim ***** válasza:
A 23.31-től kérdezném, ha még itt van, hogy ha pl. rizs van rántott hússal, hogy oldja meg a bögrét. Vagy a bögrébe csak rizst tesz, és rá egy husit?
2011. szept. 18. 23:39
 6/7 anonim ***** válasza:

ma 23:39

Eleinte úgy oldottam meg,hogy ha rizs volt rántott hússal(mert volt ilyen is) hogy a bögrét megtöltöttem féli rizzsel.Majd az előre kockára vágott rántott húst tettem a bögre tetejére de csak annyit amennyi a bögre engedte.Később nagyjából kiderült,hogy egy kisebb rántott hús,és fél bögre rizs az egy adag..Ha kistányérra teszi az ember akkor soknak tűnt,később már nem is akar az ember többet enni,mert bőven elég..

Egyébként az elején minden kajával így csináltam.Ha nokedli volt csirke pörkölttel akkor fél bögre nokedli,és a tetejére 1 csirke comb amit már kicsontoztam.Pont egy bögrényi adag..1 év után már méretre tudom,hogy mekkora csirke és mennyi nokedli kell.

Salátát,paprikát,paradicsomot,uborkát sokat lehet enni,és volt hogy nagyon éhes voltam akkor ezekkel jól laktam..(mondom én,aki nem igazán volt oda ezekért a kajákért.) Ma például ebédre és vacsorára is spárgakrém leves volt.1 bögrényi adag,és se sajt nem volt a tetején,se pirított kenyér nem volt benne..Csak a spárga..

2011. szept. 18. 23:46
 7/7 anonim ***** válasza:
köszönöm, nagyon hasznos volt
2011. szept. 19. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!