Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogytal a valsag alatt?

Mennyit fogytal a valsag alatt?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül függ össze a válsággal, hogy épp lefogy tőle az ember. Lehet, hogy aki eddig megengedhette, hogy egészségesen, bioételeket, zöldségeket... fogyasztott, az mostanra csak az olcsóbb, ám egészségtelenebb ételeket engedheti meg magának, effektíve ami csak hízlal, tele van cukorral, zsírral.
2009. ápr. 24. 12:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok!

Ugyanez a mozgással, aki eddig fitnesz-, szauna-, uszoda-, kondibérletet tudott magának venni, lehet hogy épp azon kell spórolnia, tehát ez miatt sem épp fogyni fog :)

2009. ápr. 24. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig első vagyok!

Hogy ne legyek off: én nem fogytam, de nem is híztam. Ősz óta kb ugyanannyi vagyok, +1-1 kg ide-oda, de az a ciklustól is függ! (lány vagyok)

2009. ápr. 24. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
hát a válság alatt 10 kg-ot. De ez nemfügg össze vele mert fogyóztam:D
2009. ápr. 24. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!