Nem tudok pontos adatot mondani, így nem is kérek pontos kalóriamennyiséget, csak úgy kb. mennyi lehetett ez?
Rengeteget ettem ma..
Reggeli: másfél szelet vajas fehér kenyér 1 májkrémmel
Ebéd: 1 nagy tányér gulyásleves kevés nokedlivel, 3 szelet rántott hús, fél tányér rizs, 3 evőkanál tartásmártás, 1 közepes fürt szőlő, utána egy cappucino tejszínhabbal
Délután szintén egy cappucino tejszínhabbal
Vacsora: egy nagy sajtos-leveles pogácsa, bolti, 100 g, szintén egy nagy tányér gulyásleves, kevés nokedlivel
Ja, és még nasinak 3 marék csokis gabonapehely, 1 pohár (2 decis) 1,5%-os tejjel
Csapd le :D ne kíméld!! :D
Amúgy tudok önkontrollt tartani a hét napjain, de hétvégén nem :D
ha heti 5 nap kalóriadeficittel étkezel, nem hiszem hogy azt 2 nappal teljesen ellensúlyoznád. illetve lehet ügyeskedni, hogy súlytartáshoz kb. ellensúlyozd a hétvégén.
az állat azóta betámadott, ami jelen esetben rossz döntés volt, mert elérte hogy halkan felsikkantsak, és a viccet félretéve azt tegyem mint bármilyen élő dologgal, ami felhúz.. te ezt nemes egyszerűséggel lecsapásnak mondod, pedig határozottan kimérten, élettel összeegyeztethetetlen állapotba hoztam.
Nekem már voltak furcsa kalandjaim.. például legyekkel XDDD
Ne értsd félre, semmi perverzió :DD
Őő.. csak eszembe jutott :D
mondjuk én minden bogártól irtózok.. mint a csajok 90%-a:DXD
egyedül a pókot nem bántom:D
én sem. meg úgy általában nem érdekel ami gyengébb nálam.
de mondom hogy támadott! :D
De mit tett veled?:D
Bár akkor nem sok bogártól félhetsz.. a válaszaidat olvasva eléggé benne lehetsz a test építésben, nem hiszem hogy egy-egy bogár leköröz az erőviszonyokat tekintve:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!