Szerintetek nagyon kövér vagyok? Mennyit kellene fogynom? (kép lent)
Sziasztok ! le szeretnék fogyni ! de azt nem tudom h hogyan :|....14éves lány vagyok és kb. 70kg, 170cm-rel :((.
Hány kg-nak kellene lennem ? örülnék a gyors válaszoknak ^^. a és van kép, bár nem a legjobb, de csak ez van rólam amin állok és mindenem látszik. : [link] (kicsit ki van retusálva, mert a barátnőm volt mellettem. . .)
Gúnyos megjegyzéseket mellőzzétek -.-"
Normális válaszolóknak előre is köszönöm ! :))
nem szeretnék se bunkó, se paraszt lenni ! :)
de az ilyet muszáj itt megbeszélnetek ? :D
(mondjuk nem zavar) :D:D.....csak nem a kérdéssel kapcsolatos de mind1 :)))))
ne haragudj .. de nem hiszem h 70 kiló vagy :/
nekem is úgyan ezek az adataim voltak.. és vékonyabb voltam
nem akarlak megbántani :/
de kis sport futáss
csoki, chips , kola,, kakaóscsigát kerüldd és a sok kenyerett
úcsóhozászoló vokk.. elolvastam az egészet és bocsi h bele szólok...
de lehet h ti megengedhetitek magadtoknak azt h egy nadrágért kiadj 4ezer forintott holot ha keményen rányomsz a tornára 1 hónap mulva veheted a következőtt...
és csak azért mondta h olcsoban meguzd a ruhavásárlást.. és akkor kölcséél többet egy ruhára ha megvagy elégedve a testeddel...
magamról tudom én 73 voltam és egy csomo jóruhám volt de elhatároztam h lefgyok most vok 65 és 2-3 számmal kisebb ruha kell rám ... és baszhatom a jóruháimat ha leseik rólam :S
Utolsó, én tudom miről beszélsz...
42-44 voltam, most 38-40 vagyok, hát hülyén nézek ki a ruháimban, hiába tetszenek, mégsem tudom felújítani a ruhatáram, max 1-1 db használtból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!