Szerintetek nagyon kövér vagyok? Mennyit kellene fogynom? (kép lent)
Sziasztok ! le szeretnék fogyni ! de azt nem tudom h hogyan :|....14éves lány vagyok és kb. 70kg, 170cm-rel :((.
Hány kg-nak kellene lennem ? örülnék a gyors válaszoknak ^^. a és van kép, bár nem a legjobb, de csak ez van rólam amin állok és mindenem látszik. : [link] (kicsit ki van retusálva, mert a barátnőm volt mellettem. . .)
Gúnyos megjegyzéseket mellőzzétek -.-"
Normális válaszolóknak előre is köszönöm ! :))
15kilót szerintem..de csak okosan, mert fiatal vagy
Sport a legfontosabb!!
1. Azt mondják, hogy nőknél az ideális testsúly = testmagasság - 110, tehát nálad 10 kg fogyás lenne indokolt.
2. Nem túl jó a kép, de ha olyan vagy, amilyennek a kép mutat, akkor egy dekát se kell fogynod - szerintem tökéletes az alakod, de tegyél föl másik képet.
leszeretnék fogyni, de nem tudom h hogyan kezdjem el. ://
Kedves második kommentelő ! :)....sajnos tényleg 70kg vagyok :(
3. kommentelő ! majd megpróbálok másik képet szerezni, mert ez tényleg nem a legjobb :|
de valaki valamilyen gyors fogyókúrát nem tudna? ugyan is 3hát múlva megyünk osztálykirándulásra ! és legalább vagy 4-5 kilótol szeretnék megszabadulni ! :|
és köszönöm mindenkinek! :)
Hát ezekkel az adatokkal egy 10 kilót nyugodtan leadhatsz. (A kép túl sokat nem ér.) Diétát nem javaslok 14 évesnek. Először is mozogj rendszeresen. Dolgozz lelkiismeretesen a tornaórákon, emellett érdemes valamilyen sport szakkörre járni. Bármi jó, amihez kedved van: röplabda, kosár, kézilabda, vagy éppen úszás. De az is jó, ha délutánonként a tanulást megszakítod egy félórás intenzívebb gyaloglással.
Ami az ételeket illeti, étkezz rendszeresen. Egyél gyakran, de sose pukkadásig. Fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt. A "műételeket" (csipsz, ropi, cukrok, szánsavas üdítők) hagyd el. Légy óvatos az édességekkel (sütik, csokik).
a sport az meg van ! igaz lány vagyok, de szeretem a focit, edzésre is járok, és emellett kosarazom is !. sétálni nagyon szeretek, amikor tudok megyek, a barátnőmmel !
Nem bántottál meg, tisztában vagyok az alakommal :)) oké majd írok (:.
és köszönöm mindenkinek, az eddigi gyors válaszokat, és ha valakinek van még esetleg valami véleménye az csak írja le nyugodtan ! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!