Mennyi centit kellene még lefaragnom magamról?
Figyelt kérdés
170cm
51-53kg közt
Hasam:86cm
Comb:53cm
2011. szept. 16. 13:38
11/14 anonim válasza:
Abban igazam van, hogy körte testalkatú vagy?
12/14 anonim válasza:
Nekem van 88-as hasam 67 kg-osan 165 cm-hez (és 59-es combom)
Itt vmi tényleg nem ok...
13/14 anonim válasza:
Kedves utolsó! A te adataidat minden kétely nélkül elhiszem, teljesen reálisak 67 kg-hoz a méreteid. A kérdező méretei is reálisak lennék, ha 61-65 kg között írt volna súlyt, persze így sem lehetetlenek az adatok, csak akkor nagyon-nagyon aránytalanul oszlik el rajta az a kis súly ami neki van. 170 cm-hez 51-53 kg bmi szerint is kevés, nem vagyok bmi fanatikus, mert a felső és az alsó értéke eléggé el van túlozva, nekem pl. az alsó határ 58 kg ami számomra borzasztó kevés, a felső határ meg 74 kg ami meg sok, nekem az arany középút az nagyon bejött, a 65 kg se nem sok se nem kevés, ideális. :) A kérdezőnek kb. 56-59 kg-nak kellene lennie, hogy normális testsúlyú legyen és se kövérnek, se soványnak ne érezze magát. Persze az egyéni hibákon mindig lehet javítgatni, de szerint ez lenne a reális célkitűzés a számára. Aranyszabály: egészségesebb táplálkozás + sport
14/14 anonim válasza:
A válaszadók közt kialakult vitára reagálva: a kedves kérdező egyértelműen anorexiás, nincs elírás a méreteknél, csak mindent direkt ott mér, ahol a legnagyobb, hogy magával is elhitesse, milyen "kövér"....
Menj dokihoz, vagy hízz, mert sovány vagy (a centi meg a mérleg meg kuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!