Lány vagyok,173 cm, és 85 kg. Hány kg-ot kéne fogynom ahhoz, hogy normálisan nézzek ki?
nyilván őszintén szeret és ezerrel ellenzi a diétámat, amiből tudom, hogy nem csak kedvességből mondja, hogy tetszik neki a dagadt seggem. de akkor is felfoghatatlan egy női agy számára, hogy valaki a hájasat lássa szépnek :D
Kérdező: bocsi a sok offért, de legalább tudod, hogy többen is vannak, akik a kerek formákért vannak oda :)
:S ne hallgass apudra... tudom milyen, engem anyám cseszeget folyton, hogy miért kell azt hordani ami divat (pl csőszárú farmer), ha egyszer akkora seggem van mint egy ház :(
figyelj, az a lényeg, hogy ha elégedett vagy így magaddal, akkor ne hajszold bele magad valami fogyókúrába apukád kedvéért. Szerintem egy husibb testű nő is lehet nagyon szép, ha jól öltözködik és kiemeli magán azt, ami szép. És ha elégedett önmagával, akkor kapásból sugárzik belőle az önbizalom, és így sokkal könnyebben barátkoznak vele az emberek.
de ha úgy érzed, hogy szükséged lenne a fogyásra, akkor a saját kedvedért, egészségedért tedd meg. Olvass utána alaposan, nehogy belekezdj valami nők lapja sztárdiétába, azzal csak hízni lehet hosszútávon!
Olvasgass pl. itt is, ha komolyan gondolod, ez az oldal motiválni fog téged: lifetilt.blog.hu
Csak ügyesen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!