Lenne egy kérdésem! Fogyhatok ha közben normálisan eszek?
Elkezdtem fogyózni igaz,hogy csak 2napja, de tegnap futottam 800métert és csináltam este 80felülést..Igazából nekem nem bajom mással csak azzal,hogy nagy a hasam.És az lenne a kérdés ha ugyanúgy eszek mint eddig kivéve az édességeket és az üdítőket csak bukorékmentes vizet iszok vagy csapvizet.Az evés meg mint eddig plusz a sport.És főként megpróbálok zöldségeket enni igaz h.nem szeretem őket de szüleim szerint kell az is.(ezt énis így gondolom).
Szerintetek van értelme folytatni ezt.(Egyébként 10kg-t szeretnék leadni.)
Ha kicsit kevesebbet is eszel, mint eddig , akkor simán,
Én is így fogytam le 21kg-ot.
Sok sikert:)
Ha a kalóriaigényedtől kevesebb a bevitt tápanyag,akkor fogyni fogsz.
Szóval úgy állítsd össze az étrended,hogy meglegyen a kalóriadeficit.Ennyi.
Felülés helyett meg hasprés,térdemelés,csípőemelés,homorítás.
Ha normálisan étkeztél eddig, csak túl sokat ettél, akkor kisebb mennyiséggel és sporttal tudsz fogyni. De sajnos a 800 méter futás az nem sport. Max. 10-15 perc lehetett, és ezen a 80 felülés sem javít. 1-másfél óra kellene legalább, két naponként.
Ha az étkezésed eddig nagyrészt fehér kenyérből, sült krumpliból, zsíros dolgokból, műkajákból állt, akkor ha ezekből kevesebbet eszel, attól még nem fogsz lefogyni. Max. nem, vagy csak lassabban hízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!