Lenne egy kérdésem! Fogyhatok ha közben normálisan eszek?
Elkezdtem fogyózni igaz,hogy csak 2napja, de tegnap futottam 800métert és csináltam este 80felülést..Igazából nekem nem bajom mással csak azzal,hogy nagy a hasam.És az lenne a kérdés ha ugyanúgy eszek mint eddig kivéve az édességeket és az üdítőket csak bukorékmentes vizet iszok vagy csapvizet.Az evés meg mint eddig plusz a sport.És főként megpróbálok zöldségeket enni igaz h.nem szeretem őket de szüleim szerint kell az is.(ezt énis így gondolom).
Szerintetek van értelme folytatni ezt.(Egyébként 10kg-t szeretnék leadni.)
tegnapi 01.31es vagyok
először kérlek tisztázzuk: nem azt mondok, amit akarok - ugyanis minden hozzám hasonló 'tanácsadón' marha nagy a felelősség. Ha hülyeséget mondok és te megfogadod, az az én felelősségem, ha bajod lesz, az én hibám. Nem, egyáltalán nem azt mondok,amit akarok, hanem amit a saját normáim szerint helyesnem ítélek.
Te azt kérdezted, hogy fogyhatsz-e, én pedig megválaszoltam, és tartom a véleményem: így nem, és ez egyáltalán nem alkatfüggő. Ezzel, így senki sem fogy. Csak javasoltam néhány módszert, hogy hogyan tudnál valóban fogyni és nem csak azt hinni.
Mivel 2 és fél kilót nem adsz le egy hét alatt még normális diétával sem, ezzel pedig főleg nem.
És nem tudom, hogy ki gyanúsított meg azzal, hogy tele hassal álltál a mérlegre - szerintem senki. Úgyhogy a válaszodnak nem volt sok értelme :-D
Na, köszi, hogy meghallgattál (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!