Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit "illik" mondani/válaszolni...

Mit "illik" mondani/válaszolni amikor ezt mondja nektek vki: "Jó sokat fogytál! " vagy "Látom, fogytál! " v. "Te fogytál? "?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert zavarba jövés nélkül mit szoktak erre mondani? Mert biztos nem azt, hogy:"Köszi!".Mert mit köszönök? Az eredményt magam értem el. Kérlek, sürgősen válaszoljatok, még pár órán belül "kell" a válasz!
2009. ápr. 23. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem azt koszonod, hogy eszre vette az illeto! Nem mindenki veszi eszre az ilyensmit! :D
2009. ápr. 23. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mikor lefogytam 22kg szintén mondták, de nem érzetem magam kellemetlenül, mitöbb baromi jó lesett az egómnak, a + visszaigazolás. Azt mondtam: köszi, jól esik. És elmeséltem neki, hogyan sikerült, márha kiváncsi volt rá az illető.
2009. ápr. 23. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én voltam ebben a helyzetben, annyit mondtam, hogy igen, fogytam, ha erre azt mondták, hogy jól nézek így ki, megköszöntem. Egy kérdést nem kell megköszönni.
2009. ápr. 23. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha bóknak szántad, akkor köszönöm, igen fogytam x kilót:)

Bárcsak már itt tartanék, hogy nekem is ezen kell agyalni!

2009. ápr. 23. 14:55
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat. Csak azert kerdeztem ,mert ma lehet h fogok beszélni ( ez rajta mulik) azzal a sraccal, akiért odavagyok, és ha netán "véletlenül" a fentiek közül az egyik mondatot emlitené, akkor mit hebegjek neki.!:D

Am. még 5kg-t le szeretnék adni.

2009. ápr. 23. 15:08
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Az a legjobb érzés mikor más is látja rajtad. Én eddig 11 kg-tól szabadultam meg, és nagyon látványos a változás. Szinte minden nap összefutok olyan emberrel, akivel már rég találkoztam és el vannak ájulva. Ilyenkor megköszönöm nekik az elismerő szavakat. Természetesen azonnal kérdezgetik, hogy csináltam.

Petranova

2009. ápr. 23. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a durva, hogy én hiába fogytam eddig 7 kilót, egyfelől vagy nem veszik észre, másfelől meg megkérdezik, hogy "Te hova fogyózol már? Nem is vagy kövér!"

Na ilyenkor teljesen rosszul tudok lenni. De én nem fogyózom, "CSAK" életmódot váltottam és kerülöm azokat az ételeket, amiktől lelassulok, rosszul vagyok vagy tudom, hogy nem tesz jót az egészségemnek...

2009. ápr. 23. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:
jajj, nem tudom, erre én is kíváncsi lennék, én ilyenkor mindig irtóra zavarba jövök és kényelmetlenül érzem magam....
2009. ápr. 23. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!