Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyózom. Mit egyek az egyetemen?

Fogyózom. Mit egyek az egyetemen?

Figyelt kérdés
Reggelire általában zabpelyhet szoktam enni joghurttal, vacsira van otthonról főtt kajám, de reggeltől estig, amíg bent vagyok az egyetemen, szerintetek mit egyek, mit vigyek magammal? Kenyeret, ilyesmit egyáltalán nem szoktam enni, vagy legalábbis eddig nem ettem... Köszi a válaszokat!
2011. szept. 10. 17:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
naná hogy! csirkemell rizs, *gesztikuláció* ilyen pöpec szálkásításkor :)
2011. szept. 10. 18:28
 12/12 anonim ***** válasza:

én úgy csináltam hogy reggel ettem csirkét rizzsel, avgy valami főtt kaját( de lightosabb verziót persze) hozzá zöldségeket-ezzel baromira jól laktam 11 ig, ott ettem gyümölcsöt (pl egy nagy almát, vagy csináltam gyümisalit nos ezzel is nagyon jól laktam)

majd 2 felé suliba ettem olyat hogy fehérjeturmix+joghurt+zabpehely(előző este ezeket összeturmixoltam beletöltöttem egy nem átlátszó üvegkbe és csak megittam-senki nem bámult hisz azt hitték hogy iszok üdítőt:) nos ez megint úgy feltöltött hogy 5ig semmit nem bírtam enni, akkor jöttem hazafelé és itthon már várt a vacsora ami volt hogy zöldségleves, raguleves, párolt csirkemell, hús, hal, főtt tojás, de inkább 250gramm túrót ettem zöldségekkel

csinálhatsz olyat is hogy teljes kiőrlésű kiflinek kiveszed a belsejét, és ami töltesz tojást, húst, halat, és rá zöldség

(ami meg marad kiflitöltelék, azt feltudod használni halpogácsához, fasírthoz darált pulykahúsból, és sütőben alufóliába megsütöd, hétvégén rizzsel vagy zöldséggel nagyon finom

2011. szept. 11. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!