Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől lett ilyen felkapott a...

Diussss kérdése:

Mitől lett ilyen felkapott a Lifetilt diéta? Tényleg ilyen jó?

Figyelt kérdés
A koliban minden harmadik csajszi a Lifetilt diétáról beszél, amit már csak azért sem értek mert undorító a srác stílusa. Ti próbáltátok már ? Ha igen akkor mennyire hatásos ? Jojó effektus ?
2011. szept. 10. 11:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
"Mondjuk ha jol ertem, akkor o is affele szelmalomharcban van, hogy elfogadjak az elmeletet" : nézd már meg, hogy hogy néz ki, mennyit emel el, mennyivel gugol. A sok fogalmatlannal persze, hogy "küzd", de ő már bizonyított.
2011. szept. 30. 11:48
 22/25 anonim válasza:
16%

Én imádom a stílusát, szerintem jobb mint Norbi vagy Rubint Réka.

A kúra tényleg nagyon nehéz ezt aláírom, akinek van annyi önkontrollja, hogy kibírja édesség (csoooki) nélkül az adott 60 napot, az biztos, hogy az életben bármit el tud érni.

Én már belekezdtem többször is, de sajnos gyenge vagyok, eddig mindig belefulladtam kb az 5-6.napnál.

De holnap újra elkezdem, és most igyekszem végig is csinálni. Nem másokért, csakis magamért. Azért hogy reggelente elégedetten nézzek tükörbe, azért hogy majd a strandon el tudjam mondani, hohy igen, naaaagyon durva volt a lifetilt kúra, de megérte!

Rajtam max 5kg felesleg van, szal a kúrát én úgy módosítottam, hogy sertéshusit ehetek (sulis menza átka:S), és csak 21 napos, de addig keményen még rozskenyér se, csak az a puffajsztott búzás cucc no fagyi kakaó. És 21 nap után már ehetek, de csak NAGYON kis dózisba, hogy ne menjen vissza.

2012. máj. 20. 21:17
 23/25 anonim ***** válasza:
2013. jan. 5. 19:46
 24/25 benazor válasza:
100%
Maga a diéta nem rossz, de a mellé ajánlott pyruvat és CLA irtó drága. Más gyártónak a hasonló zsírégetői ugyanolyan vagy több hatóanyagtartalommal olcsóbbak. Pl a Panda Nutrition sokkal jobb ár-érték arányú.
2020. febr. 28. 15:50
 25/25 anonim válasza:
72%
nem kell zabálni ennyi..a csávó meg egy tajparaszt.a sok hülyéböl el aki rendelget.Nem is rosszul.
2020. dec. 25. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!