Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől lett ilyen felkapott a...

Diussss kérdése:

Mitől lett ilyen felkapott a Lifetilt diéta? Tényleg ilyen jó?

Figyelt kérdés
A koliban minden harmadik csajszi a Lifetilt diétáról beszél, amit már csak azért sem értek mert undorító a srác stílusa. Ti próbáltátok már ? Ha igen akkor mennyire hatásos ? Jojó effektus ?
2011. szept. 10. 11:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%
Puffasztott rizs, csirke, fehérje por, hát ez iszonyú nagy diéta ! Már az olvasástól halálra unom magam, hét még attól, ha ezt kellene ennem. Ja, hitelességhez : hol a Peti, hol a Dani ? Petra ? Ja bocs, ezek 6 hónapja voltak, és már megunták a dolgot :)
2011. szept. 29. 19:23
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

A blogos fbn az egyik s__gnyaló ezt írja :

Takács Ádám Persze, mert Magyarországon (meg nem csak itt), mindenki qrvára ért mindenhez. Véleménye mindenkinek van, persze a legkönnyebb a neten...névtelenül... De mára már ezeken nem tudok fennakadni, régebben persze engem is idegesített. De mint, ahogy mondják: "Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal..."

Vajon a gazdájáról beszél, amikor azt mondja :

"mindenki qrvára ért mindenhez"

2011. szept. 29. 19:48
 13/25 anonim ***** válasza:
83%

Summerproject : fail

Peti : fail

Dani : fail

Ladyblog : fail

Tamás / Bence : fail

Ennyi

2011. szept. 29. 20:31
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Sanyi, te meg nyomd az edzést, lássuk a képeket, eredményt, ne csak a szófosást ! Hangember.
2011. szept. 29. 20:36
 15/25 anonim válasza:
58%

Én 4 hónapja csináltam, és épp most is csinálom a "lifetilt diétát".

Elsőre 59-ről 55 kilóra mentem le, és egész nyáron tartottam, most kezdtem újra, és 53 kilónál járok.

1. Bence stílusa olyan, amilyen. Hímsoviniszta a srác, de egyrészt ez az ő baja, másrészt csak azért, mert követed a tanácsait, még nem kell vele járnod.

2. A diéta fantasztikus, sosem látott újításokon alapszik. Fogyáshoz egyél kevesebbet, mint amennyit elhasználsz, és sportolj mellé sokat. Igaza van a hőbörgőknek, ez kizárt dolog hogy segítsen, ha ideig-óráig mégis, akkor jojó effektushoz vezethet. Úgyhogy inkább bízzunk a tündérkeresztanyában.

Ja és dióhéjban az alapelvek:

1. Számold ki mennyi a kalóriafelhasználásod (alapanyagcsere + összes aktivitásod beleszámításával). Ehhez segítséget a Tudatos Táplálkozás II. c. poszt ad, de vannak hozzá a neten nagyon jó összetett kalkulátorok is (főleg angolul tudóknak).

2. Ennél 15%-kal vegyél magadhoz kevesebbet, hogy elkezdj lassan, egyenletesen fogyni.

3. A kajád összetétele legyen: testtömegkilogrammonként 1,5-2g fehérje, hogy az izomzatod amennyire lehet, megőrizd, a maradék főleg összetett szénhidrát, kevés zsír. Rostot is egyél.

4. Kerüld el az egyszerű, könnyen felszívódó szénhidrátokat, hogy ne dobáld a vércukorszinted, az arra adott inzulinválasz bezárja a zsírraktárakat. Alap gyorsan felszívódó szénhidrátok a cukor, kenyér, tészta, de legjobb ha megbarátkozol az alacsony glikémiás indexű ételek listájával (a GI-ről Bence asszem nem ír, de akkor is erről van szó).

5. Napi 5 étkezésre oszd szét a kaját, hogy folyamatosan pörögjön az emésztésed, továbbá igyál minél több vizet( én 3l-t szoktam), hogy a veséd megbírkózzon a fehérjék és a fogyás melléktermékeivel (méregtelenítés)

6. Emellett heti 2-3x végezz kardio mozgást(pl úszás, futás, biciklizés), és 2x izomtónust adót (pl kondizz). Hogy fogyj, méghozzás minél kevesebbet izomból, és ne löttyedj.

Amikor már eleget fogytál, következhet az izomtömeg növelése, mert az izom az, ami zabálja a kalóriát, ezért neked jó, ha a testtömeged jelentős része izom.

Hát ennyi. Ja, még valaki említette, h Bence becigizett a nyáron, ezért hiteltelen. Wtf? Nem cigiről leszoktatós blogja van, keziccsókolom.

2011. szept. 30. 08:20
 16/25 anonim ***** válasza:
81%

-"sosem látott újításokon alapszik" : akinek van agya, és net kapcsolata, az tudja ezt, már akinek egyébként nem lenne logikus. Mondjuk minden vicc új az újszülötteknek...

- 5x evés : rég ideje múlt teoria, ha megfelelő minőségű kajaát eszel, akkor eszed amikor akarod

- "Amikor már eleget fogytál, következhet az izomtömeg növelése, mert az izom az, ami zabálja a kalóriát, ezért neked jó, ha a testtömeged jelentős része izom" - semmilyen logikai kapcsolat nincs a kettő között, az izom fogyaszt ugyan minimális kalóriát, de elhanyagolható, kalória megszorítással többet lehet elérni.

- "Hát ennyi. Ja, még valaki említette, h Bence becigizett a nyáron, ezért hiteltelen. Wtf? Nem cigiről leszoktatós blogja van, keziccsókolom." erre annyit, hogy nagyon egyszerű vagy. lifestyle blog, anyázva elküldi a cigizőket, aztán becigizik. nézd már meg a hitelesség szó jelentését a lexikonban.

2011. szept. 30. 08:42
 17/25 anonim válasza:
66%

Előző "válaszolónak" (én vagyok az azelőtti btw):

1. Lol. Ocsem, az irónia szó nem mond sokat, igaz?

2. Támaszd már alá légyszi 1-2 cikkel (a tojáskönyvet anno olvastam, tetszett is, oszt mégse hiszek benne). Mindenhol, ahol arról van szó, h a vércukrod stabilan tartsd, napi 5-6x-i étkezést javasolnak. Úgyhogy most szeretném hallani a te érveidet.

3. De van, de van nálatok hanyas. Olvasgass élettan könyveket. Az izom működéséhez kell oxigén, meg amit eléget. Az izomzatod mellett az agyad az ami még zabálja a cukrot. A zsírod meg sosem fogja.

Amikor jojó-diétáról van szó, pont ez az ami a gondot okozza. Egyrészt mondják ugye hogy "ki van éhezve", és tartalékol a szervezeted, de a másik hatásról mindenki elfeledkezik. Ha csak diétáztál, és nem mozogtál, akkor simán kisebb az izomtömeged is. Esetleg külön szopóág: a testtömegeden belül NŐTT a zsír aránya, mert izomból többet fogytál. A kevesebb izom miatt kevesebb kalória kéne, de te annyit eszel mint régen....

4. Ettől nem lesz szar a diéta. De jogos az h ha nagy arccal osztod a többieket, akkor legalább te álld meg.

2011. szept. 30. 08:57
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Tessék egy kis olvasnivaló : [link]

3. pontra is találsz benne anyagot.

4. erre mit mondjak ? ha cigizel, alacsonyabb lesz az oxigén felvételi kapacitásod, adott idő alatt kevesebb munkát tudsz elvégezni stb stb stb, kár hogy ezt bárkinek, akit ilyen topic érdekel, még magyarázni kell

2011. szept. 30. 10:34
 19/25 anonim válasza:

- Kosz a cikket, atfutottam, erdekes amit ir. Mondjuk ha jol ertem, akkor o is affele szelmalomharcban van, hogy elfogadjak az elmeletet. Ami szamomra teny, hogy nekem gyorsult az emesztesem, amiota napi 5x eszem, ezek szerint van, akinel csak "minor differences" tapasztalhato. Ha jol ertem, arrol semmikepp nem volt szo, h rosszabb, ha 5x eszel, mint ha 3x, csak hogy nem egyertelmuen jobb. Akkor te egyel csak 3x :)

- majd megkeresem, kosz.

- nem ertem ebbol a vonalbol mit akarsz kihozni. Leirod, hogy Bence mindenkit olt, hogy ne cigizzen. Ez egybevag azzal, amire epp oktatni probalsz, mondjuk keretlenul es tokfeleslegesen. Szoval eddig jo. Utana jon, hogy baszom, ragyujtott a nyaron, SZOVAL - szoval mi? Ettol hiteltenel a program, ami alapjan anno fogyott? Vagy ettol hiteltelen, szar ember lett a szemedben? Mert atyaeg, mint annyi embert leszokas utan, utolerte a csabitas 2 hetre? Nem nagyon birom az ilyen kategorikus itelkezoket, bocs.

2011. szept. 30. 10:50
 20/25 anonim ***** válasza:
82%
nem tudom, mit lovagoltok a témán, én csináltam, lefogytam vele, sokkal jobb alakom lett, azóta se szedtem vissza. a többi nem érdekel, csak az, hogy a többi módszerrel ellentétben ezzel elértem valamit 10 hét alatt és sikerül is megtartanom. meg az, hogy régebben 1000m-t nem tudtam egybe futni nemhogy szigetkört 30 perc alatt...
2011. szept. 30. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!