Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek este? Túl sokat...

Mit egyek este? Túl sokat ettem most

Figyelt kérdés

Még csak negyed 3 van, 7kor keltem, mielőtt elindultam suliba ettem egy fél barnakiflit vajjal, sonkával, pradacsommal, suliban megettem a kifli másik felét téliszalámival meg paprikával és egy fél gofrit. mikor hazaértem ettem 4 evőkanál borsófőzeléket és utána 200 gramm kókuszos-kekszes tekercset mert nem bírtam, és 4-5 szem szőlőt. Ez már van 1500 kcal nem? a kókuszostekercsben nagyon sok van gondolom. 1500 kcal az ajánlott napi kalóriabevitelem. de este biztos nem tudok úgy lefeküdni hogy annyira éhes leszek. mit egyek, ami laktat is, de nem is hízlal? zöldségektől magában csak éhesebb leszek.

15L 163cm/55 kg

2011. szept. 9. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:

ezt az 1500 kcal-t honnan szedted?

163/55 vagy, kb. azt ehetsz vacsira, amit akarsz, de a legjobb fehérje lenne, egy kis túró, csirke salival ilyesmi

2011. szept. 9. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Hol ettél sokat? Egy kifli, fél (!) gofri, 4 kanál borsófőzelék, meg 2 db kókusztekercs? Ez semmi.

Ilyen idős korban nem kéne felezgetni a kiflit.

R. egy kifli, sonkával, stb.

T. gofri

E. borsófőzelék + két kókusztekercs

Ja, és a 4 ek. főzelék lósz.r, kislány!

Ha így haladsz, egyenes út visz a kórházba anorexiával!

2011. szept. 9. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Hova a francba fogyózol??? A súlyod még kevéske is, nemhogy sok..... 4 ek.???? Én is így kezdtem az anorexiát...A kcal-számolást meg hagyd abba, mert jelentősen túlsaccolod az ételek kcal-tartalmát.... Étkezz normálisan, ennyi.

Egyébként lehet, hogy túl sokáig fogyóztál, és ilyenkor a szervezeted kívánja a sok sütit... Tartsd a súlyod, de plusz néhány kilóba se halsz bele...A mínuszokba annál inkább...

2011. szept. 9. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Fokhagymás, zsíros, mogyoróvajas, ketchupos, sonkás szendvicset. Jó8 vágyat.
2011. szept. 9. 19:05
 5/6 A kérdező kommentje:
nem két db tekercs hanem 200 gramm, ami kb 16 db. :D és a súlyomon lehet hogy nem látszik, de higyjétek el hogy nem vagyok vékony, főleg a hasam nagy, de combom, karom is van
2011. szept. 9. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
akkor inkább mozogni kéne jó sokat. és akkor nem lenne bűntudatod 4 evőkanál (!! bakker az nekem az ebédem ötöde kb) főzeléktől
2011. szept. 10. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!