Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hízni szeretnék, de hiába...

Hízni szeretnék, de hiába eszem nagyon sokat nem hízok! Mit csináljak és mit egyek hogy hízzak?

Figyelt kérdés
16 éves leszek,44kg és 165 cm vagyok...sztem rám férne még 5-6 kg, de sehogy sem tudok hízni...van vmi jó módszeretek?
2009. febr. 26. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

Mit csinálj? Örülj! :))

De a viccet félretéve: lehetsz ilyen vékony alkat, de lehet, hogy felnőttként hízni fogsz majd. Én is nagyon sovány voltam kislánynak... hát most nem vagyok az....:))

2009. febr. 26. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok mindent nem tudsz csinálni! Bnőm is 170cm és 48kg (lehet, még annyi se)! Őt kb 1éve hízókúrára fogták így lett 48! Ő is akár mit csinál nem hízik... jó neki :):P! Am meg télleg változhatsz még annyit, hogy majd esetleg az is megfordul a fejedben, hogy fogyni kéne! De örülj neki, hogy nem vagy duci... nekem pl: a te súlyod tökéletes lenne... bár én 153cm vagyok és 56kg :'(. Örülj neki, hogy mindegy mennyit eszel nem hízol el! Bár tudom... az is szar, ha valaki nagyon vékony! Fogadd el magad így, többet nem tudsz tenni! :)
2009. febr. 26. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Naponta egyszer-kétszer egyél rengeteget. Egyik étkezés este. Ettől lelassul az anyagcseréd.
2009. febr. 26. 20:04
 4/6 anonim válasza:
73%

Én is vékony vagyok, mindenki azt mondja, hogy hízzak, de nem tudok. Bármenyit és bármit eszem, csak a hasam puffad fel tőle. (Én már 38 vagyok.)

Szerintem azzal segíthetnél az alakodon (ha ezt még nem tetted meg), hogy sportolsz, erősítesz (ésszel), szálkásítasz, és akkor legalább az izmaid miatt egy kicsit erősebbnek látszol.

2009. febr. 26. 20:23
 5/6 anonim válasza:
Egy cipőben járunk, én 163 cm vagyok és 47 kg és bármennyit eszem nem hízok. Fogadd el, hogy ilyen vagy:) Mást nem nagyon lehet tenni:)
2009. febr. 26. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:
19%

1. étkezés: 20 db tojásból rántotta szalonnával kenyérrel

2. étkezés: Banán 4-5 db

3. étkezés: Zsíros kenyér 4-5 szelet+egy szép nagy camamber

4. étkezés: Banán 4-5 db

5. étkezés: Rántott combhegyek rizzsel sok tartármártással

6. étkezés: Túrós palacsinta + banán

2009. febr. 27. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!