Picit sokat hízok, mit kellene még tennem, hogy a végére ne hízzak el teljesen?
26. hétben vagyok és már 11 kilót híztam. Tény, hogy soha nem voltam vékony... 68kilóról indultam...
Teljesen kihagyom a hízlaló dolgokat(süti, fagyi, csoki, chips, cukros üdítők).
Nem eszem még annyit sem, mint terhesség előtt. Gyümölcsöt sokat eszem, illetve csomó mentes vizet iszom.
Nem voltam hányós, szóval elejétől híztam gyakorlatilag.Elég jól vizesedek, védőnő szerint ez is oka lehet a hízásnak.
Tartsak gyümölcsnapokat??Már nem tudom, hogy mit csináljak...
Nekem diétáznom kellett a vércukor miatt, pedig nem is híztam sokat (összesen 14 kilót) és nagyon jó volt. Ehettem szénhidrátot, de csak keveset és az rendben tartotta a súlyomat is és a vércukor szintet is. Én innen töltöttem le a táblázatot, ebben benne van a szénhidrát tartalom és napi 160-180 gr volt a maximum amit ehettem, napi 5 étkezésre lebontva.
Orvossal vagy dietetikussal beszélj. A gyümölcsbe rengeteg cukor van-bár egészséges és szükséges. Viszont a só már nem az és rengeteg vizet megköt, próbáld kerülni.
Esetleg számolj szénhidrátot. Én a lányommal ch diétán voltam, napi 160g-ot ehettem. Két kg plusszal mentem szülni. De nekem a cukor miatt kellett diétáznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!