NA most lett elegem! Hogy tudnék lefogyni 15-20 kilot? Mit egyek? Mit ne egyek? Létszi normális válszokat irjatok. Már nem birom hogy mondják milyen sokat hiztam.
ne egyél finomított lisztet, cukrot, zsíros ételeket és sok keményítőt tartalmazó ételeket.
azaz kerüld a pékárut és édességet, csak tepsiben/pár kanál olívában sült fehér húst és halat egyél, rengeteg nyers zöldséget és gyümölcsöt. krumplit, rizst, hüvelyeseket mértékkel egyél (keveset, csak 3 naponta mondjuk). napi ötszöri étkezés javasolt, kis adagokban, minden étkezéshez zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztani.
találj ki valami napi testmozgást, olyat, amit élvezettel csinálnál és minimum 1 órát naponta. minimum 2 liter víz naponta, melegben több is, cukros-szénsavas üdítőket kerüld!
második : szintén ugyan az mint én :/ hirtelen feljött rám plusz kilo ugyan ugy mint te 69 kilo voltam ráálltam a mérlegre és 74 kilo vagyok.. ÉS NEM NASSOLOK meg ilyenek...:/ az igaz napi 2 liter vizet nem iszom..
nem tudom mit csináljak.. és Én is elsirtam magam ugy h megértelek. neked is sok sikert:)) nem tesz jot ez 3 honap nyári szünet azt hiszem..
haramadik válszolo: Köszönöm szépen :) a válaszodat :)
és a segiségedet. :) remélem bevállik.
Gyümölcsök nagy részét felejtsd el, tele vannak fruktózzal. Mehetnek viszont a zöldségek. (+multivitamin - fitness boltban kapsz normálisat)
Ha fogyni akarsz, cukrót, zsírt, szénhidrátot felejtsd el (vagyis folyamatosan csökkentsd). Lisztes szemeteket felejtsd el, ugyancsak a szutyok kellogs marhaságokat.
Egyél csirkét (vagy más fehér húst), rizst (egyre kevesebbet), babot (szintén kevesebbet idővel), igyál sok vizet, és tessék biciklizni, futni, sétálni heti 4-6szor fél-1 órát. Sétába nem halsz bele :)
Este vagy fehérje mehet, mert semmit sem fog érni (sovány túró jó lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!