Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Micsináljak hogy felkeltsem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Micsináljak hogy felkeltsem a figyelmét? (Normális válszokat lécci) :D

Figyelt kérdés

Van egy fiú,akivel mindenképp meg szeretnék ismerkedni,mert számomra ő maga a különlegesség.Ő engem csak látásból ismer..de én már sokat hallottam róla.:)

Myvip-en bejelöltem de azóta még nem volt fönnt.:S

Szükségem van a segítségetekre!:D

2010. jún. 27. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Fújd az orrod a pólójába!
2010. jún. 27. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Myvipet csak gyökerek használják, nem csodálom, hogy nem akar veled közösködni.
2010. jún. 27. 20:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Kössz szépen.:S
2010. jún. 27. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
ha személyesen nem megy a beszélgetés, akkor vedd fel msn-re...
2010. jún. 27. 20:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Felvenném..csakhogy nemtudom az msn címét:/
2010. jún. 27. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:

hát kor???úg ykönnyebb lenneXDha egy hétmúlva se jelöl visz a de volt azóta myvipen akk hagyd...és ne nézd túl sűrűn az adatlapját...mert az gáz:/az msncímét ismerősökön keresztül ismegtudod szerezni de akkro másokét is kéregesd hogy ne legyen feltünő..

13/L remélem segítettem:)

2010. jún. 27. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
mond azt neki Sieg Hail
2010. jún. 27. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!