Szerinettek hogy nézek ki? Csak normális válszokat akarok légyszi
2011. júl. 28. 21:37
1/20 anonim válasza:
Kedves az arcod, jól áll ez a haj és ez a stílus is:) Azzal tudsz javítani, ha mosolyogsz.
17/L
2/20 anonim válasza:
Szerintem jól, szimpatikus fejed van, az alakod nem látszik a képen, de szerintem azzal sincs semmi baj. A hajad szép hosszú:)
3/20 anonim válasza:
Falra mászom már az ilyen kérdésektől.
4/20 anonim válasza:
tükrös kép gáz, a hajad nagyon szép
6/20 anonim válasza:
Csinos vagy.
Szép, természetes arcod van.
Az alakod is rendben van.
Nekem kicsit élettelennek tűnik a hajad. Ez az egy dolog, amit megváltoztatnék rajtad (pl. hullámos vagy göndör, loknis haj jobb lenne).
8/20 anonim válasza:
Nagyon irigy lettem a hajadra :D Csodás :) Az arcod pedig nagyon jó alap egy szép sminkhez. Persze ne sminkeld agyon Magad, mert így is helyes vagy. Szóval összességében nekem tetszel. (Ne értsd félre) 19/L
10/20 anonim válasza:
Szerintem semmi gond veled,szép vagy.A hajad gyönyörű nagyon irigyellek érte. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!