167cm vagyok,48kg,12 éves . Hogy tudnák lefogyni? Egyáltalán kéne?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni , de nem tudom , hogy hogyan ,vagy egyáltalán kéne ? 167cm , 48kg , 12éves . A súlyom ...az ilyen öröklött ... Nézzétek meg aFacebook-omon a kápeket , és mondjátok meg , szükségem van fogyásra ? [link] 2011. szept. 9. 14:10
11/13 anonim válasza:
Isten ments fogyni! Most fogsz Igazán nőiesedni, akarj húst is magadra, nehogy csontkollekció legyél holmi hülye divat miatt...
Persze tehénné hízni sem kell :)
12/13 okoska31 válasza:
nem néztem végig, hogy pasi is írt-e, vagy csak nők, de megnyugtatlak, hogy nagyon ideális az alakod, sőt talán még soványabb is vagy a kelleténél.
Eszedbe ne jusson fogyókúrázni! Növésben lévő szervezet vagy, szükséged van minden tápanyagra.
Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt - nem frázis, tényleg!
És abban valamelyik kommentelőnek teljesen igaza van, hogy ahogy majd nőiesedsz (azaz a mellek elkezdenek nőni) a mérleg többet fog mutatni, miközben semennyivel nem leszel kövérebb - így akkor se ess kétségbe, és pláne NE fogyózz!
13/13 anonim válasza:
majd ha kicsit nagyobb leszel, megtanulod, hogy nem szabad mindig másra hallgatni. Azt mondják fogyókúráznod kell? Nekik átmosta az agyukat a média, és teljesen torz a testképük... hagynád magad belerángatni az ő torz világukba? 12 évesen úristen azt se tudtam, mi az a fogyókúra. Valahogy 8 éve még nem ekörül forgott a világ, pl. ha visszaemlékszem nekem volt duci és sovány barátnőm is de SOHA nem volt téma, hogy kinek miért mennyit kéne fogynia/híznia. ne foglalkozzatok ezzel ilyen fiatalon, élvezzétek az életet, és ezeket a gondokat hagyjátok meg a duci időseknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!