Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nekem való a 90napos? Vagy...

Nekem való a 90napos? Vagy inkább mozogjak?

Figyelt kérdés
Megpróbáltam a 90napos diétát,mindössze 2napig bírtam hogy ne egyek délelőtt.Nekem ez nagyon nehéz.Anyám szerint is ennem kell,így suliba is tett be mindig kaját,és nem bírtam ki h ne egyem meg.Nagyon nehéz megállni.Így 14éves fejjel...Bártudom nagyon sok feleslegem van,(83kg vagyok,és 164cm)Bár amugyis vastagcsontú vagyok,bár ez nemmentség!Fogynák valamit,hogyha legtöbbször csak csirkét ennék,lemondanák az édességekről(max hetente egyszer...)Kenyér féléket sem ennék..És semmi olyat ami esetleg káros,és nagyon hízlaló.Mellette napi 50x lefutok 10Métert.Vagyis akkor az 500méter,tudom..Ez nemsok.De kezdetnek elég,vagyis mindennap többet csinálok 100méterrel.Sikeres lenne így a fogyás?Vagy valaki tudna nekem olyan oldal linket másolni,ahol valamien diéta van,és azt betarthatnám?Nem ilyen 90napos agyrémre gondolok..Mer szerintem(lehet h hatásos.)Nagyon nehéz..
2009. ápr. 21. 18:24
1 2
 1/11 anonim válasza:
37%

A 90 napos diéta egy baromság, rengeteg izomtömeget veszít aki végigcsinálja. Emiatt szinte ugyanolyan plöttyedt szar marad az ember, csak kisebb. Sajnos a testépítők tudják igazán hogyan lehet a legutolsó gramm zsírtól is megszabadulni, hisz nekik egy versenyen tökéletesen szálkás izomzat bemutatása kívánatos.

Én ezen alapismeretek szerint dobtam le tavaly 20 kiló zsírt és lett sokkal jobb formám, hangulatom, teljesítőképességem, önbizalmam, stb.

[link]

2009. ápr. 21. 18:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi.. Hát nekem van éppp egy testépítő ismerősöm:D Majd kérdezősködöm... :'DDDDDD
2009. ápr. 21. 18:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Jaés még valami :$ Mennyi idő alatt,mennyit fogytál?:)
2009. ápr. 21. 18:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Azt hogy csinálod hogy minden nap lefutsz 50x 10 métert? :D Egyébként az előző válaszolónak teljesen igaza van, nézd meg a linket és olvasgass. Sokat fog segíteni!
2009. ápr. 21. 18:36
 5/11 anonim ***** válasza:
mit jelent az hogy 50x10 métert futsz? heti 3szori mésfél óra folyamatos mozgás( valami sport vagy tánc) kell, így beindul a zsírégetés, a testépítők pedig ahogy veszítik a zsírt, úgy építik fel az izomzatukat, tehát tömegre ugyanannyi marad ( vagy több) csak nem formátlan háj hanem rengeteg izom lesz rajtuk, ha vékonyabb akarsz lenni és nem izmosabb, akkor nem ajánlom a testépítést, bár pár jó tippük biztos van...
2009. ápr. 21. 18:39
 6/11 A kérdező kommentje:
hát.. hogy 10méteres pálya van hosszába unokatesóméknál:O ezt kb mindennap lefutom..oké,tudom nemsok az 500méter..De szerintem kezdésnek jó. Vékonyabb szeretnék lenni,nem izmosabb amúgy:D és köszi mkinek
2009. ápr. 21. 18:45
 7/11 anonim ***** válasza:
mozgás mellé esténként egy nagy csésze minőségi zöld tea cukor nélkül reggelente pedig citromos víz szintén cukor nélkül valamit még segít pluszban, mert a zöld tea röviden mondva:fogyaszt, a cirtomos víz pedig gyorsítja az anyacserét
2009. ápr. 21. 18:48
 8/11 anonim ***** válasza:

szia

13 éves vagyok és én is gondoltam a 90 naposra de 1 napnál tovább nem birtam ezen kivül volt egy csomo diéta amit probáltam kb 1-2 csináltam végig és egy két hét mulva vissza is jött a felesleg nem olyan jók ezek a diéták amugy 55kg vagyok tudom hogy nem olyan sok rajtam a felesleg de azért egy 5 kg és igy is zavar .

Az elhizás nálam negyedik ötödikbe kezdödött elötte csont sovány voltam .

Tavaly lefogytam 49 kg-ra ugy hogy minden nap 1 órát tornáztam a végén már nem is volt fárasztó és nem éheztem csokit azt nem ettem csak egyszer és olyan 5-6 hétig csináltam. este már nem ettem 5 óra után és probáltam kevesebb szénhidrátot enni lassan de sikeresen ment a fógyás és nagyon hatásos ahányszor unatkoztam evés helyett(mert mikor uncsizok akk eszek ) inkább mozogtam séta vagy ilyenek és nem azért hiztam vissza mert kiéheztem csak nyaraláskor nem figyeltem ettem a fagyit sütit üditőt csokit de már megbántam .

Ez lehet neked is sikerül ha kiprobálod .

Sok szerencsét

2009. ápr. 21. 18:51
 9/11 anonim ***** válasza:

"a testépítők pedig ahogy veszítik a zsírt, úgy építik fel az izomzatukat, tehát tömegre ugyanannyi marad ( vagy több) csak nem formátlan háj hanem rengeteg izom lesz rajtuk, ha vékonyabb akarsz lenni és nem izmosabb, akkor nem ajánlom a testépítést, bár pár jó tippük biztos van..."

Van tömegelés és szálkásítás...

Tömegelés alatt jön fel az izom meg a zsír, szálkásítás alatt lepucolják a zsírt a testükről.

Szálkásítva/diétázva kegyetlen nehéz izmosodni úgíh ettől ne félj.

Zöld tea estére? Noorrmális? Aludni meg hogy fog? Egy csésze? Az nem mennyiség... Mi lenne ha csak az szólbna hozzá aki érti is miről beszél?

Az első válaszolóval teljesen egyetértek, az alapján az ALAPISMERETEK alapján élek évek óta és meg is látszik rajtam!

2009. ápr. 21. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:
a zöld teában minimális a koffeinmennyiség, én teljesen jól alszom és fogyok tőle, ha pl hetente 1szer issza valaki akkor az nem mennyiség tényleg, de nálam a nagy csésze 3 deci, naponta fogyasztava mozgás és nasihiány mellet nekem bevált
2009. ápr. 21. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!