Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor mi az istent...

Most akkor mi az istent mozogjak és mennyi ideig?

Figyelt kérdés

Az egyik kérdésnél azt írják a kedves okosok, hogy a kardió nem jó, sokkal jobb a 20 perc intervallum. Másik kérdésnél már kevés a 20 perc intervallum, és sose fogok lefogyni vele.

Most akkor mi az istent csináljak?? Legalább ne mondanátok ellentmondásos dolgokat!

2011. jún. 29. 15:06
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:

Eszerint elég:

"Fruits Punch Samurai válasza:

Ha a végére alig bírsz leszállni akkor igen elég 20 perc is."

Itt meg már nem elég...

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__19..

2011. jún. 29. 15:08
 2/29 anonim ***** válasza:
olyan sportot válassz, amit szeretsz csinálni, és annyit csináld, amennyi jól esik, le fogsz fogyni..a lényeg, hogy kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit felhasználsz :)
2011. jún. 29. 15:10
 3/29 A kérdező kommentje:
Ez az, ha intervallumozok az nem az edzés közben éget éget el kalóriát, hanem utána még kb 24 óráig...
2011. jún. 29. 15:11
 4/29 anonim ***** válasza:
Ezek az emléletek azoknak valók, akik lusták és minél kevesebbet akarnak mozogni. Így megmagyarázzák, miért nem is szabad többet. Valójában minél többet mozogsz, annál jobb. Ha megnézed, pl. az összes építőmunkásnak full dagadtnak kéne lenni, mert napi sok óra fizikai munkát végeznek, nincs pihenőnap meg max. 20 perc mozgás. Érdekes módon mégis mind izmos, szálkás...
2011. jún. 29. 15:12
 5/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lusta, de azért 1 óra kardiót rohadt unalmasnak tartok, intervallumból meg nem bírok kb 25 percnél többet
2011. jún. 29. 15:13
 6/29 anonim ***** válasza:

Figyelj mindent lehet több féle kép csinálni. Egy túlsúlyos, hölgynek akinél ezt mondtam annál már ez is elég.

Húsz perc megfelelő intenzitás mellett beiktatható és tartható minden nap. Lényeg, hogy el kell kezdeni valahol. Ha húsz perc megy akkor húsz perc elég.

De hogy hozzak egy példát mire elég 20 perc és melyik a hatásosabb:

- 20 perc intervallum futás amiből összesen csak 5 perc a gyors tempó... ez nem túl hatásos mert túlnyomó többségben a kocogás van

- de 20 perc intervallum futás amiből 5 perc a kocogás a többi gyors akkor az már sokkal hatásosabb.

- sőt lehet 20 perc úgy is, hogy 15 perc gyors tempó és 5 perc teljes sprint (na ez már sok is egy nőnek aki csak fogyni akar)

Remélem érted mi a különbség... ha jól emlékszem egy 100kg+ hölgynek javasoltam ahol te is belekérdeztél. Azt tartsd szem előtt: ha ennyi megy ennyit kell csinálni! Ha 20 perc megy 20 perc elég! Jobb mint az otthoni punciszellőztetős dvd-k!

2011. jún. 29. 15:18
 7/29 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, hogy mindent kétszer írtam le már eléggé zombi vagyok.
2011. jún. 29. 15:19
 8/29 A kérdező kommentje:

Én vagyok a kérdező annál a kérdésnél.

25. percig bírom, de mások szerint ez nem elég.. Nem tudom már, hogy mit csináljak, most kevés vagy nem?!

2011. jún. 29. 15:20
 9/29 A kérdező kommentje:
Ráadásul nagyon lassan fogyok, szóval muszáj a lehető legtöbbet mozognom...
2011. jún. 29. 15:21
 10/29 anonim ***** válasza:
Ha 25 percig bírod 25 percig csináld, ilyen egyszerű. Amúgy meg nagyon nehéz kivitelezni, hogy csak sporttal fogyj. Diétázni is kell ám mellé! A mozgás csak a dolog egyik fele.
2011. jún. 29. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!