Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor mi az istent...

Most akkor mi az istent mozogjak és mennyi ideig?

Figyelt kérdés

Az egyik kérdésnél azt írják a kedves okosok, hogy a kardió nem jó, sokkal jobb a 20 perc intervallum. Másik kérdésnél már kevés a 20 perc intervallum, és sose fogok lefogyni vele.

Most akkor mi az istent csináljak?? Legalább ne mondanátok ellentmondásos dolgokat!

2011. jún. 29. 15:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
~bár nem értem, hogy tudsz intervallumoknál unatkozni. Én amikor csinálom mindig úúú mennyinél vagyok, basszus már csak 5 másodperc van a lassúnál... ez az még 20 sec sprint stb... akárhányszor intervallumoztam, sohasem unatkoztam. Főleg úgy, hogy a végére erőm sem volt unatkozni
2011. jún. 29. 15:31
 22/29 A kérdező kommentje:

Kardió az unalmas.

De intervallumnál 1 óra is rohadt uncsi lenne, még akkor is, ha azt figyelném, hogy már csak 15 mp, már csak 5...

Utálom a monoton dolgokat...

2011. jún. 29. 15:32
 23/29 anonim ***** válasza:
Ezen mi már nem tudunk segíteni. Próbálj emelni akkor mind a lassú, mind a gyors rész tempóján. Mint mondtam ez is egy lehetőség
2011. jún. 29. 15:34
 24/29 A kérdező kommentje:
6-os szinten csinálom jelenleg a gyors részt, és amilyen gyorsan csak tudom tekerni.. Kb 40 km/h
2011. jún. 29. 15:35
 25/29 anonim ***** válasza:
Értem... akkor amikor elérted a 45km/h sebességet válts 7-esre.
2011. jún. 29. 15:36
 26/29 anonim ***** válasza:

Keress olyan sportot, amit szeretsz. Például elmehetsz táncolni, vagy szedj össze pár havert és menjetek el focizni, kosarazni. Bármi, ami mozgás.

Sportolhatsz egy nap többször is, kevesebbet, amennyit nem unsz. Vagy én pl. dvd-re tornázom, olyat kell keresni, amiben vannak kardió jellegű gyakorlatok is, pl. kitörések. Az a lényeg, hogy olyat csinálj, amit élvezel is.

2011. jún. 29. 15:54
 27/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha tényleg le akarsz fogyni nem kell ezen problémázni.

Nem tudom mekkora súlyfelesleged van de ha magamból indulok ki (nekem nagy) akkor az elején intervallumozni akartam de nem bírtam sokáig egyszerűen kifulladtam.

Átálltam a kardióra és szűk 4 hét alatt most már ott járok hogy 1 óra kardió 26-28km/h utána 20-30 perc intervallumot csinálok szobabiciklivel.

Kardió közben sorozatot nézek intervallumnál zene megy.

Úgyhogy elkezded, kitapasztalod mit bírsz és a lehetőségeidhez mérten a lehető legtöbbet.

Nálam nagyon hatásos.

2011. jún. 29. 16:30
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi meg a problemad. Nagyon jol elmondtak mar az elottem levok hogy mi a palya. Nyilvan ha 20 perc utan mar egyszeruen keptelen vagy megcsinalni meg 20 percet(amit ketlek) akkor ennyi.20 percig birtad.Meg mindig nem ertem a problemat.Nyilvan minel tobbet sportolsz annal feszesebb lesz a borod,es formalod a tested.En fel eve meg 10 perceket sem tudtam lefutni.De nem adtam fel.Ma mar a ket ora futas utan sem halok meg.Es sokat eszek.Nem is erdekel hany kilo vagyok,mivel szep formas a testem.De ha meg a mai napig is 10 perceket futnek akkor gondolom mas lenne a helyzet.
2011. jún. 29. 18:27
 29/29 anonim ***** válasza:

Én nem is tudom, mi az a kardió. Én ások. ( kertet) Ha végeztem az aznapival, begereblyézem. Ha nincs ásnivaló, akkor permetezek. Ha semmi sincs, akkor futok a kutyáimmal. Este meg olvasgatom a GyakoriKérdéseket.

Szal ne görcsölj! Fussál, usszál, fekvőtámaszozz, guggolj, stb. És hozzá megfelelően táplálkozzál.

2011. jún. 29. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!