Most akkor mi az istent mozogjak és mennyi ideig?
Az egyik kérdésnél azt írják a kedves okosok, hogy a kardió nem jó, sokkal jobb a 20 perc intervallum. Másik kérdésnél már kevés a 20 perc intervallum, és sose fogok lefogyni vele.
Most akkor mi az istent csináljak?? Legalább ne mondanátok ellentmondásos dolgokat!
És ha nem elég a 25 perc?!
Diétázok is, de ez most oly mind1
Menthetetlen vagy :D mihez képest nem elég?
Megfelelő diéta mellé elég!!!
Egy tepsi krémes mellé nem elég!
És te elhiszed, hogy a kardió mozgás közben "égeti" a kalóriát, a másik meg 24 órát? Minden mozgásforma ugyanúgy "éget" kalóriát (pontosabban nem is éget, csak a szervezeted használ több energiát), és ez nem 60 perc alatt, hanem folymatosan történik. Csak abban van különbség, hogy "mennyi kalóriát éget" el. Ezt meg nagyjából megsaccolták, X kalória.
A lényeg az, hogy rendszeresen csináld. De ha ez megnyugtat, akkor egyik nap legyen fél óra ebből, másnap 1 óra abból.
samurai jól mondta. csak nem érted a lényeget. a kardió jó. csak mivel magas az intenzitása nem ideális hosszú távon, ahhoz meg nem bírod elég ideig hogy jó legyen. az aerob mozgás már időben jó lenne, de annak meg nincs intenzitása...
ezért javasolják sokan, köztük én is az intervallumos edzést, ami ennek a kettőnek a keveréke. samu azt mondja hogy ha 20 után ki vagy halva akkor elég. ha nem bírod tovább akkor mit csinálnál? semmit. legközelebb próbálj 25 percet. stb. én amikor kezdtem az intervallumos futást két kör a tömb körül és végem lett. most 1 óra után se érzem hogy elpusztulnék. edzettség kérdése...
intervallumot be kéne hozni 1 óra köré majd, mert egy kiló zsír ledobásához kb 8-9000 kcal deficit kell... azt összehozni meg csak úgy tudod hogy edzel nem is keveset, vagy nem eszel semmit.
Mások szerint nem elég, mert mi az a 20-25 perc.. -.-
És mint írtam, diétázok. És igen, tök jól csinálom. És igen, nem ez volt a kérdés
Akkor röviden addig intervallumozzak amíg le nem esek a székről, egy idő után jó lenne 1 órán át is csinálni.
Szuper. Pont ezért utáltam a kardiót mert halál unalmas és hosszú az az 1 óra.. Intervallumosnál meg azt írtátok, hogy elég a 20 perc is...
Köszönöm bix a megerősítést!
Csak ismételni tudom magam:
"mihez képest nem elég?
Megfelelő diéta mellé elég!!!
Egy tepsi krémes mellé nem elég!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!