Mit gondoltok erről? Így is tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
Nem kell már sokat fogynom, csak 2-3kg-ot szeretnék leadni úgy kb halloweenre.Elkezdődött az iskola, és nem tudok hazamenni, mert délután megyek edzésre, és ezért úgy gondoltam, hogy heti3x, amikor több órám van, elmegyek a kínaiba ebédelni.A kínain kívül nincs semmi, csak pizzázó meg hamburgeres.Egyébként tegnap is voltam, és nem adnak nagy adagot, meg olcsó is.Tegnap például cukkinis-répás csirkemellet ettem.Reggelire meg vacsorára általában túrót vagy natúr joghurtot eszek.Tízóraira meg gyümölcsöt vagy natúr joghurtot vagy kefirt.Most reggelire 13dkg zsírszegény túrót ettem 2 ek. zabpehellyel és 10 dkg uborkát.2011. szept. 8. 06:44
1/3 anonim válasza:
Minden szuper, amit leírtál, csak a Halloween nem. Feltételezem, magyar vagy. Nekünk magyaroknak azokban a napokban a következő ünnepeink vannak: mindenszentek napja és halottak napja. Nem kell majmolni az amerikaiakat!
Az életmódodhoz kitartást és sok sikert!
2/3 anonim válasza:
edzés mellett inkább egyél rendes kaját....otthonról viszel magaddal hideg elemózsiát, vacsira meg eszed a főtt ételt...
3/3 anonim válasza:
"Most reggelire 13dkg zsírszegény túrót ettem 2 ek. zabpehellyel és 10 dkg uborkát." - ja és ez nem reggeli, hanem koplalás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!