Ha egész nap csak ebédet eszek semmi mást, meg sok vizet iszok akkor letudok fogyni? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 20:43
1/4 anonim válasza:
Attól, hogy éheszteted magad (már ha éhes leszel ha cska naponta 1x eszel), nem csak lefogysz, de az izmokat is kezdi bontani a szervezeted, mert nem jut elég tápanyaghoz. A fogyókúráknak nem az a lényege, hogy keveset eszel, hanem megválogatod, hogy mit ÉS mennyit eszel.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. dec. 24. 20:58
3/4 anonim válasza:
az elején fogyni fogsz, utána viszont nagyon le fog lassulni az anyagcseréd és ha véletlenül eszel az ebéd mellé bármit, akkor rengeteget fogsz hízni
4/4 anonim válasza:
azért ehhez a hízol rögtön egy tonnát koplalás után nem teljesen igaz Egyénfüggő én inkább úgy fogalmaznék! De én is csináltam azt amit te szépen le is fogytam az izmaim 0 úgy néztem ki, mint egy halott+ csomó számra hullott a hajam és mensim sincs már a bőröm pedig csúnya pattanásos lett és a székrekedésről meg ne is beszéljek! De az egyénfüggőséget arra írtam, h utána hiába zabáltam magam össze vissza az elvesztett 6 kilóból csak 2-ő jött vissza! és most pl azért szenvedek, h hízzak mégse sikerül akkor h is van ez??????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!