Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ha kb.1hétig...

Mit gondoltok ha kb.1hétig minden nap csak Párolt csirkemellet és párolt zöldségköretet eszek, fogok fogyni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
nem
2010. júl. 15. 18:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Komolyan, az ilyen baromságot oktatják manapság???

Hús és zöldség egészséges, na de a szervezetednek MINDENFÉLE tápanyagra szüksége van bizonyos mennyiségben. Ezért hangsúlyozzák a változatos étkezést, hisz valami ebben, valami abban található meg.

2010. júl. 15. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:
na meg az egy hét nem oszt nem szoroz :) amit esetleg le is adsz utána visszaszeded. életmódot kell váltani, hetente párszor spotolni..1 hetes dolgok nem érnek semmit. max jojó effektus lesz belőle.
2010. júl. 15. 18:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen, fogsz fogyni. De igaza van annak, aki a változatosságot említette, meg hogy úgyis visszahízod, ha utána megint zabálsz. Márpedig zabálni fogsz, mert a párolt csirkétől már 3 nap múlva hányingered lesz, hiányozni fognak az ízek, és a szénhidrát is.

Eszetlenül nem lehet csinálni.

De úgysem hiszel nekünk, próbáld ki nyugodtan.

2010. júl. 15. 18:56
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
nem tudom, itt mindenki ilyen frusztrált mint az előző válaszoló? csomó ilyen cinikus hangvételű választ látok, miért nem lehet elmondani neki normálisan, hogy nem túl jó ötlet amire készül? honnan tudod, hogy zabálni fog? vagy lehet, hogy mindenki magából indul ki, nem tudhatom. ha meg azért válaszolsz így, mert már a 20. ilyen kérdést látod akkor, 1. túl sokat vagy itt 2. minek idegesíted magad, max. ne válaszolj, ha normális hangnemben már nem vagy képes.
2010. júl. 15. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj utolsó, de meg kell védenem a 18:56-os válaszolót. Én ugyanis nem érzem cinikusnak, csak vázolta a tényállást. Mert ez lesz a helyzet, ezt el kell fogadni, normálisabban ezt nem lehet megfogalmazni. Másrészt a kérdező is olvasgathatna itt egy picit mert már milliószor leírták/leírtuk, hogy hogyan kell okosan fogyókúrázni.
2010. júl. 15. 19:42
 7/10 A kérdező kommentje:

"De úgysem hiszel nekünk, próbáld ki nyugodtan."

???

Talán ismerjük egymást?

Vagy valami jós vagy az EZO Tv-ből?

Utánanézek másfajta diétának.

58kg vagyok és 55 szeretnék lenni.

3kg nem túl sok és nem szoktam zabálni.

Azért köszönöm a válaszokat.

2010. júl. 15. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
A kérdésből látszik, hogy nem a jó megoldást fogod választani.
2010. júl. 15. 20:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Erről valamelyik oldalon olvastam. Igazából fogalmam sincs hogyan kezdjem el,még sosem fogyókúráztam és itt úgy tűnik nem fogom megkapni a választ. :)
2010. júl. 15. 21:21
 10/10 anonim válasza:
Birom, hogy senki sem tud normálisan válaszolni velem is ezt csinálták _ _"
2011. jún. 28. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!