Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel egészíthetném ki a...

Mivel egészíthetném ki a fehérje-bevitelemet?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon ritkán van lehetőségem csirkemellt enni...nem fontos, hogy miért. Viszont nem akarok izomból fogyni, ezért gondoltam, hogy valami fehérjeturmix-al pótolnám a napi bevitelt. Vélemény? Milyen port ajánlanátok egy nőnek? Olvastam ezekről a Rossmannos DM-es porokról, dehát eléggé megoszlanak a vélemények...
2011. szept. 7. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Rossmannos dmes cackokat ne, azok csupa szénhidrátos lötyik, inkább innen nézelődj:

[link]

Jó még a konzerv natúr leves tonhal, a ruszli, a minőségi sovány sonka is, ha főzés miatt nem akarsz csirkemellel tökölni, meg az egyszerű főtt tojás fejérjéből jó sok.

2011. szept. 7. 17:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Nézegettem már ezen az oldalon porokat, de sajnos a pénztárcám nem kedvelte őket :D.. a főtt tojásból jó sok pontosan mit takar? Pl 2-3 vacsira?
2011. szept. 7. 17:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Erről mi a véleményetek? Vagy ez inkább pasiknak való?

[link]

2011. szept. 7. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, mehet 2-3 tojás is vacsira, de ha koleszteringondjaid vannak akkor a sárgáját csak mértékkel vagy sehogyse (add oda a kutyának, rokonnak, stb).

Amit linkeltél az pl. összetétel alapján okésnak tűnik, nem nemekre vannak ezek kitalálva, nincs "pasis" és "csajos" étrendkieg, a protein koncentrátum meg eleve nem tömegnövelő, hanem az, aminek hangzik - magas fehérjetartalmú étrend-kiegészítő, gyors felszívódással, bár ahogy nézem ez ilyen natúr ízű, ami nem tudom mennyire iható.

Arra vigyázz, hogy a fehérje-beviteled nagyrészét azért ne ezekből fedezd, kell a szilárd kajából származó fehérjeforrás is.

2011. szept. 7. 17:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy pasiknak való, hogy tömegnövelő. (Bocsi, nem vagyok valami jártas a témában):D De a lényeg, hogy nagyon sokat segítettél, köszönöm szépen!! :)
2011. szept. 7. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!