Én hízni szeretnék, szerintetek ez kevés? (lent)
Figyelt kérdés
Reggeli:2 nagyobb szelet zsíros kenyér,kávé.
Ebéd:1 tányér zöldborsófőzelék
2 körte,1 őszibarack
Vacsora:zöldborsófőzelék szintén
Nasi:1 zacskó m&m-s cukorka,2 db süti,ami nem krémes,hanem gyümölcsös.Köszi a válaszokat!
2011. szept. 6. 20:48
1/6 anonim 

válasza:

hát hízáshoz többet kéne
de azért egyél zöldséget is a reggelihez
2/6 anonim 

válasza:

Éhgyomorra zsíros kenyér?Blöeee...
A hússal,vagy úgy általában a fehérjével mi a bajod?
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs semmi bajom, csak ma ezt ettem,szoktam húst is.
Én szeretem a zsíros kenyeret,jobban,mint a vajasat akármilyen felvágottal,koviubival bármikor.:)
Köszi a válaszokat.
2011. szept. 7. 00:28
4/6 A kérdező kommentje:
Ja és nem egyből szoktam reggelizni,ahogy felkelek.Éhgyomorra kávé,keksz,ha éppen van itthon, és ha dolgozom 9-kor szoktam reggelizni,most itthon vagyok,most 11-kor reggeliztem.
2011. szept. 7. 00:32
5/6 anonim válasza:
napi kiló kenyér 40 dkg füstölt szalonna, 3 üveg sör,és nagyon sok hús, sertés,marha,birka,hízott liba, kacsa na meg ezek töpörtyűje!!! ezekkel megy a hízás pláne ha este szalonnázol de még meg nem szokod addig az alvással gondjaid lesznek!
6/6 A kérdező kommentje:
:) Hát a napi kiló kenyér az soha nem menne,az biztos.Főleg nem rendszeresen.
2011. szept. 7. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!