173cm/55kg vagyok, ez egészséges, nem kevés? Van hogy csak 53. Hogyan lehetne hízni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi egy,másfél évben elkezdtem rendszeresen sportolni,úszni,karatézni stb. Izmosodtam is sokat, sokkal többet is eszek mint eddig valaha, általában sokszor,van hogy 8x is egy nap:D Van hogy kisebb adagokat, van hogy nagyobbakat,mikor hogy esik jól. De az 55kg-nál eddig nem tudtam feljebb jutni..Pedig a 65kg a cél,de a 60kg is jó lenne! Nagyon vékonynak érzem magam!:S Vannak napok amikor annyit eszek már hogy pont nem hányom ki..O.o Mondjuk belegondolva a családomba szinte mindenki vékony volt fiatal korában, és csak sokkal később híztak meg egy kicsit.Akkor gondolom genetikailag vagyok ilyen? Csak azért nagyon rossz érzés,hogy állandóan 1 fogpiszkálónak érzem magam és sokan hajtogatják,hogy: jujj,te milyen vékony vagy!!!2011. júl. 31. 15:28
1/5 anonim válasza:
Egészséges ez, nem kell egyáltalán híznod..
2/5 anonim válasza:
első, egészséges a szart...kivéve, ha 12 éves a kérdező
orvosi kivizsgálás megvolt? pajzsmirigy főleg
amúgy meg még több edzés és minőségi szénhidrát + fehérje
3/5 A kérdező kommentje:
18/L vagyok.
Volt már orvosi és pajzsmirigy vizsgálatom,az értékek szerint minden OK csak kicsit túlműködik a pajzsmirigyem,de a háziorvosom szerint nem kell vele foglalkozni és ilyen visszahívő (vagy mileny) lapot sem kaptam. Mondjuk ez már durván 2 éve volt,azóta ezzel az 53 és 55 kg-mal még híztam is:D:D
2011. júl. 31. 15:59
4/5 anonim válasza:
Egészséges vagy. Én 1,5 évvel ezelőtt 176 cm és 58 kg voltam. Nem tudtam elképzelni, hogy miért nem hízok... Aztán külső tényezők miatt az ágyba kényszerültem (nem fekvés, ülés) és ma már sajnos 70 kg vagyok... Szóval csak ülj egész nap 1 éven keresztül legalább, ne sportolj és meglesz az eredménye :/
5/5 A kérdező kommentje:
Fúh:S Sajnálom..!
Hát sportolni szeretek,azt nem adom fel!:) Enni is,csak hát nem hízok semmit se..XD
2011. aug. 15. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!